Владимир Путин бил като Хитлер! Вижте кой направи сравнението!

Владимир Путин бил като Хитлер! Вижте кой направи сравнението!
4.33 (86.67%) 3 votes

„Владимир Путин действа в Украйна както Хитлер в Европа“, изригна бившият държавен секретар на САЩ

Владимир Путин беше сравнен с Хитлер. И то не от кого да е, а от Хилари Клинтън, съпруга на бившия американски президент Бил Клинтън и също бивш държавен секретар на САЩ. Хилари е категорична, че Владимир Путин действа в момента в Украйна по същия начин, по който Хитлер е действал навремето в Европа.

Владимир Путин беше сравнен с Хитлер

Владимир Путин беше сравнен с Хитлер

„Ако ситуацията в Украйна ви изглежда позната, то е защото Хитлер вече направи същото по време на управлението си“, заяви Клинтън по време на прием в Калифорния. И напомни, че Хитлер е започнал десанта си в Европа именно защото е мятал, че всички германци извън родината им са били малтретирани и той е трябвало да се намеси, за да им помогне. Хилари изтъкна, че точно това става и в Украйна в момента. „Там Владимир Путин вижда територия, населена с руснаци, която е част от Русия“, смята Клинтън. И точно заради това иска да завземе региона, под предтекст, че трябва да защити етническите руснаци в Украйна.

Ваденето на руски паспорти на украинците, свързани с Русия, също прекалено много напомняло мерките, взети от нацистка Германия по времето на Хитлер точно преди той да нахлуе в съседните на Германия страни, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар