Кримската криза се задълбочава – руски и украински военни стигнаха до бой

Кримската криза се задълбочава – руски и украински военни стигнаха до бой
5 (100%) 2 votes

Кримската криза се задълбочава все повече, украински войници опитали да върнат граничен пункт, завзет от руснаците

Кримската криза се задълбочава все повече, а обстановката в района спокойно може да се нарече взривоопасна. Руски и украински военни са стигнали до ръкопашен бой малко по-рано днес. Случката се е разиграла в Севастопол, точно пред вратите на отряда за морска охрана. Боят се е развихрил в бившия град Балаклава, който в момента е квартал.

Кримската криза се задълбочава

Кримската криза се задълбочава

Според очевидци, пожелали анонимност, до боя се е стигнало след като около 40 гранични офицери на Украйна са се опитали да установят контрол в района заедно с подопечните им части. Руските войници обаче не позволили това да се случи. До момента информацията е само за ръкопашен бой между отрядите, не се споменава за употреба на оръжие.

Това далеч не е първата екстремна ситуация в региона. Припомняме ви, че на 28 февруари неизвестна въоръжена група обгради отряда за морската охрана на Украйна, намиращ се в Балаклава. Тогава жителите на квартала застанаха между охранителите и неизвестните лица и се опитаха да спрат евентуалните кръвопролитни последици, припомнят от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар