Атанас Кулин е предложен за изгонване от структурата на партията

Атанас Кулин е бил зверски пребит пред дома си тази сутрин. Мъжът, който е общински съветник от ГЕРБ в община Родопи, е бил нападнат от неизвестни лица пред дома си. Непознатите са го нападнали с юмруци, а след като успели да го повалят на земята, са започнали и да го ритат безмилостно.

[caption id="attachment_348524" align="alignleft" width="300"]Атанас Кулин е бил зверски пребит Атанас Кулин е бил зверски пребит[/caption]

Целта на нападателите е била да сплашат Атанас Кулин и да го принудят да напусне позицията си на общински съветник. Неизвестните мъже го заплашили, че ако не изпълни това им условие, ще се прости с живота си. Според източници от местната полиция, които са пожелали да останат анонимни, Атанас Кулин е бил нападнат от хора на собствената си партия ГЕРБ. По думите им, мъжът е успял да разпознае единият от нападателите, който е близък до заместник кметицата на общината - Таня Бочукова. Която пък е от ГЕРБ.

А причината за очевидния раздор между местната структура на партията и Атанас Кулин е фактът, че на 20 февруари тази година той е помогнал да бъде отстранен от поста на председател на общинския съвет Георги Ташев, който е човек на ГЕРБ. Заради това си действие Атанас Кулин беше предложен за изгонване от структурата на партията и единодушно изгонен от нея, предават от ПИК.