Революцията в Киев пред провал! Опозицията наела снайперисти да стрелят срещу протестиращите

Революцията в Киев пред провал! Опозицията наела снайперисти да стрелят срещу протестиращите
5 (100%) 3 votes

Революцията в Киев е на път да се провали с гръм и трясък след като Катрин Аштън направи скандални разкрития

Революцията в Киев е на път да се провали. И причина за това ще се окажат самите опозиционери, които успяха да завземат властта от Виктор Янукович. Оказа се, че снайперистите, които стреляха по полицията и по протестиращите насред Киев, са били наети не от стария режим, а от някой от новите лидери в страната. Скандалното разкритие беше направено не от кого да е, а от Катрин Аштън, върховен председател на Европейския съюз по външните работи.

Революцията в Украйна е пред провал след разкритията на Катрин Аштън

Революцията в Украйна е пред провал след разкритията на Катрин Аштън

Запис, за който се твърди, че от разговор между нея и Урмас Пает, външен министър на Естония, буквално взриви онлайн пространството. Във въпросният запис, който беше разпространен малко по-рано днес, се чува как Катрин Аштън разкрива, че снайперистите, които стреляха по недоволните граждани и по полицията, всъщност са наети от опозицията.

Автентичността на записа беше потвърдена от министерството на външните работи на Естония. Самата среща между Аштън и Пает се е състояла на 26 февруари, след като естонският външен министър е бил на посещение в Украйна.

Скандалното разкритие определено може да провали революцията в Киев. Особено след като се оказва, че обвиненията, че старата власт за убийството на 88 души, може да излязат неоснователни, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар