Войната между него и Любо Нейков продължава с пълна сила

Нов скандал е на път да се разрази в bTV, след като стана ясно, че шоуменът Слави Трифонов стои зад свалянето на едно от предаванията от ефира на медията.

Става въпрос за предаването, на което водещи бяха Ели Гигова и Любо Нейков – „Голата истина”. По всичко личи, че войната между двамата няма да стихне скоро и всеки е изкарал пълното си „бойно снаряжение”, за да унищожи конкуренцията. Из коридорите на медията се коментира, че шоуменът провел сериозен разговор с ръководството и успял да ги убеди да свалят предаването от ефира. Според запознати не му е било никак трудно, тъй като се аргументирал с очевидните факти – изключително нисък рейтинг, а по отношение на бездарния пълнеж на предаването, Трифонов бил категоричен, че изобщо не може да стигне нивото на „Господари на ефира”, камо ли да им бъде конкуренция.

[caption id="attachment_347078" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов подля вода на Любо Нейков Слави Трифонов подля вода на Любо Нейков[/caption]

Слави използвал всички възможни „оръжия”, за да бутне предаването на Нейков от ефир. Битката за рейтинг е доста ожесточена. Шоуменът все още не може да преглътне факта, че Любо напусна шоуто му и от редови актьор на заплата, стана продуцент и негов конкурент. След като подпомогнал изритването на предаването на Любо от ефир, Слави бетонирал позициите си и си осигурил един час ефирно време за шоуто. Припомняме, че неотдавна се проговори, че новият директор на bTV Павел Станчев възнамерява да ореже наполовина ефирното време на Слави, тъй като вече сериозно се бил „износил”, пише pik.bg.

Из медийните среди се твърдеше, че новият изпълнителен директор на медията е поставил ултиматум на Слави, забраняващ коментарите на политически теми в предаването му. Макар да е от съвсем скоро на този пост, Станчев направи множество рокади, а служителите в медията все още треперят от страх дали някой от тях няма да е следващият, на който ще бъде посочена вратата. Служителите в медията дори се шегуват помежду си, че случващото се е достойно за невероятен сценарий на риалити шоу.