Маргарита Бербатова се уреди на държавна служба

Маргарита Бербатова се уреди на държавна служба
5 (100%) 2 votes

Маргарита Бербатова се възползва от връзките си с ГЕРБ и се уреди въпреки уволнението от болницата

Маргарита Бербатова успя да се уреди на държавна работа благодарение на връзките си в ГЕРБ. Както знаете, майката на Димитър Бербатов е сред най-активните членове на бившите управляващи, които все още държат властта в Благоевград.

Маргарита Бербатова е доста близка с Бойко Борисов

Маргарита Бербатова е доста близка с Бойко Борисов

Маргарита Бербатова ще бъде ръководител на Комплекс за възрастни хора с увреждания. Той е част от цялостната нова структура на социалните услуги в Благоевград, според която услугите в социалната сфера ще бъдат обособени в три комплекса – за социални услуги за деца, за възрастни и за възрастни с увреждания. Майката на Димитър Бербатов е встъпила в новата си длъжност вчера, а за назначаването й е изтъкната като основна причина реформа, чиято цел е да оптимизира и повиши качеството на социалните услуги, предлагани на територията на град Благоевград.

Припомняме ви, че Маргарита Бербатова беше уволнена от болницата в Благоевград, където заемаше длъжността старша медицинска сестра. Това се случи веднага след идването на власт на БСП и ДПС. Естествено, уволнението й предизвика оживени коментари, че уволнението й е на политическа основа, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Маргарита Бербатова се уреди на държавна служба”

  1. Виза

    мар. 05. 2014

    Егати новината.Нали все някъде трябва да работи.

Добавете коментар