Маргарита Бербатова се възползва от връзките си с ГЕРБ и се уреди въпреки уволнението от болницата

Маргарита Бербатова успя да се уреди на държавна работа благодарение на връзките си в ГЕРБ. Както знаете, майката на Димитър Бербатов е сред най-активните членове на бившите управляващи, които все още държат властта в Благоевград.

[caption id="attachment_345078" align="alignleft" width="300"]Маргарита Бербатова е доста близка с Бойко Борисов Маргарита Бербатова е доста близка с Бойко Борисов[/caption]

Маргарита Бербатова ще бъде ръководител на Комплекс за възрастни хора с увреждания. Той е част от цялостната нова структура на социалните услуги в Благоевград, според която услугите в социалната сфера ще бъдат обособени в три комплекса - за социални услуги за деца, за възрастни и за възрастни с увреждания. Майката на Димитър Бербатов е встъпила в новата си длъжност вчера, а за назначаването й е изтъкната като основна причина реформа, чиято цел е да оптимизира и повиши качеството на социалните услуги, предлагани на територията на град Благоевград.

Припомняме ви, че Маргарита Бербатова беше уволнена от болницата в Благоевград, където заемаше длъжността старша медицинска сестра. Това се случи веднага след идването на власт на БСП и ДПС. Естествено, уволнението й предизвика оживени коментари, че уволнението й е на политическа основа, предават от ПИК.