Салахедин Бин Аладин ще лежи 12 години за нападението над Вики

Салахедин Бин Аладин ще лежи 12 години за нападението над Вики
10 (200%) 1 vote

Салахедин Бин Аладин беше осъден заради нападението си с нож над красивата студентка

Салахедин Бин Аладин ще лежи 12 години в затвора заради нападението над студентката Виктория през ноември миналата година. Прокуратурата искаше Салахедин Бин Аладин да лежи повече – между 15 и 20 години, но заради бързата процедура Софийски градски съд намали присъдата.

Салахедин Бин Аладин ще лежи 12 години

Салахедин Бин Аладин ще лежи 12 години

Искането за съкратена процедура дойде лично от Салахедин Бин Аладин, който се призна за виновен по всички обвинения. Алжирецът ще излежи присъдата си при първоначален строг режим, а обезщетението, което ще трябва да плати на жертвата си Виктория е в размер на 35 хиляди лева. Това е половината от сумата, която беше поискана от прокуратурата – 70 хиляди лева.

Александър Симеонов – травеститът, който е помагал на Салахедин Бин Аладин се размина само с година и 4 месеца условно. Тя обаче е с 4 години изпитателен срок.
Припомняме ви, че през ноември миналата година Салахедин Бин Аладин нахлу в магазина, в който работи 20-годишната Виктория и я наръга многократно с нож, след което се опита да се покрие при приятеля си Александър.

Салахедин Бин Аладин се оправда, че съжалява много за постъпката си, която не помнел, тъй като бил под влиянието на опиати. Присъдата може да бъде обжалвана в срок от 15 дни, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар