Вижте луксозната „къщурка”, в която живее Николай Бареков! (СНИМКИ)

Бареков се оплака: Нищо особено не е! Няма басейн, барбекю и джакузи
14

Николай Бареков плаче с богатите си приятели за бедния народ и се е настанил в луксозна вила в полите на Витоша

Николай Бареков е новодомец и щастлив обитател на луксозна вила!

От Нова година насам най-активният политически лидер се е настанил в баровски дом в полите на Витоша. Имотът е в „Драгалевци” и то в най-апетитната част – разположен е на улица „Лешникова гора”, пишат от vevesti.bg

Районът е бил особено популярен сред т.нар. „червена аристокрация” преди 10 ноември. Вили са имали хора като Огнян Дойнов и Милко Балев.

Любопитната информация за новия дом на Николай Бареков са дали хора, които обикаляли по огледи в района. Докато издирвали подходяща вила или парцел за строеж в района, успели да научат интересни неща от собствениците на съседни имоти.

Два големи свързани блока оформят новата резиденция на Николай Бареков
Два големи свързани блока оформят новата резиденция на Николай Бареков

Вилата на Николай Бареков е съвсем нова – строена е преди 5-6 години. В края на миналата година е сменила собственика си и заедно с това в двора й са сложили място, където да стои охраната и химическа тоалетна.

Охраната бди пиле да не прехвръкне около дома на Николай Бареков
Охраната бди пиле да не прехвръкне около дома на Николай Бареков

Пред портите редовно паркирали два черни джипа. Единият е (неизвестно на кого) КИА-Соренто, а лидерът на „България без цензура” има чисто нов Рейндж Роувър.

Зад тежката желязната врата се крие черен джип "Нисан"
Зад тежката желязната врата се крие черен джип „Нисан“

Баровският дом на Николай Бареков е с РЗП около 400-500 кв.м. и е струвал поне един милион лева. Бившият журналист е толкова добре охраняван, че дори го отвеждали загърнат с одеало, твърдят съседите.
Любопитен факт е, че бившите собственици на вилата, не горели от желание да се разделят с нея. Както казват в „Кръстника” обаче, получили оферта, на която не могли да устоят.
Vevesti.bg пишат, че имотът не е притежание на самия Николай Бареков. Новият спасител на нацията е само „обикновен” наемател.

14 коментара
 1. Хулиган Хулиганов казва

  Какво става сега човека дето плаче за бедните, живее като пълен рокфелер с незнайно от къде такива пари. Като се сметнат офиси, коли, концерти обиколки чудно е дали не е цинично и нахално и даже нагло точно той да иска операция чисти ръце. Този реално работи за всички политици от миналото който бяха забравени и предишни управляващи, че реално като види този наглец човек е неизбежно да не заобича и да предпочете другите взети заедно. Без тези в момента, който са на власт.

 2. Борислав Митков казва

  всички други живеят в колибки…

 3. Иванина Герова казва

  Дими, защо не обясни на Хулигана, че тази е нашата къща, много се е изнервил човека! 😉

 4. Иванина Герова казва

  Разбирам, че те е яд, но съм заета и не бива да мразиш целият свят заради мен!

 5. Хулиган Хулиганов казва

  Иванина местя си го от единия крачол с другия 🙂 Мале мале ти за коя се взема госпожа никоя 🙂

 6. Иванина Герова казва

  Хулиганчето понеже е някое…айде лека доработка!

 7. Autohouse Randm казва

  ivanina ti lichnata pdloga na kaputa li si?

 8. Bonni Bonni казва

  Dimitar Ignatov: С тази разлика, че къщата на Борисов е бащиния му дом, а този "новобогаташ" парата я няма за нищо. Щото не е изкарана с пот на челото, а с лакейничене, което боклукът най-добре умее. Чистите му ръчички отдавна са изцапани, но въпросът е балъците като вас да му вярват.

 9. Ради Стайков казва

  Това е нагледно доказателство за поводите, които стимулират депутати от парламентарно представените партии -както и не малко "патриоти"-да се присъединяват към "България без цензура"! Най-точната формулировка на тази партия би следвало да бъде: "България на алчните и продажните"!

 10. Armagedon Dark казва

  Тази същата къща преди няколко дни писаха,че я е купил Слави Трифонов.На кого да вярваш?

 11. dimitrinka казва

  tozi luks nechte im pomogne snichto kogato se aivait pred vsevichtniai,tam vsi4ki sme ednakvi,ivsi4ki ni predstoi srechta s nego.

 12. Дора Апостолова казва

  Пионки на мутроолигархията

  Бареков е слугинажна пионка на големите олигархични партии БСП и ГЕРБ. Неговата нова партия“ България без цензура“ е създадена с техни капитали, знай-вече на БСП, за да стане една от нейните 300-те партийки спещи в партийния регистър и чакащи заповед от мама БСП, да ги пуска в изборите с много „патриотични“ програми и разсейва гласовете на българите, за да могат необезпокоявано БСП и ГЕРБ заедно със слугите си ДПС и АТАКА да влезнат отново в парламента с подмяна вота на избирателите и да си увеличат накрая процента на гласовете, дадени за тези малки партии недостигнали прага на парламента.
  Целта е също да откажат и хората да гласуват, знаейки, че и при 1 % гласували, според българската законодателство“ изборите се считат за валидни.
  Това е стара тактика на БСП, така си увеличава гласовете.
  Но и с друга цел, ако партията се провали в бъдещи избори, да се скрие зад гърба на една такава партийка и продължи да управлява, както е управлявала вече 24 години директно или скрито зад гърба на останалите партии, които тя е създала със свои начални капали.
  Барековата партия „България без цензура“ и новите раждащи се като „Република БТ“ на швейцарския банкер Георги Василев, „ Нова България“ на американския милионер Майкъл Струмейтис са все създадени с пари на БСП и все партии на мутроолигархията имаща база 1 % в обществото.
  Останалия над 99% народ няма никакво политическо представителство нито в парламента, нито вън от него.
  България с население 7,2 милиона има 300 партии, а Германия с популация 80 милиона има само 30 партии.
  Българските държавни субсидии са 12 лева и най -високите в Европа давани от най-бедните данъкоплатци- българите, а държавните субсидии на най-богатата държава Германия са 0,45 евро на глас.
  Така е в неправовите държави на Европа като България, където управлява директно мутроолигархия и държи цялата власт в ръцете си, където няма правова държава да им провери капиталите и изтрие от регистъра при най малкото съмнение за пране на мръсни капитали.
  Дора Апостолова
  Коментар на "Идея за България"

 13. Darinka Georgieva казва

  До всички късогледци:От ясно по ясно е,че Бареков е отрочето на Делян Пеевски !

 14. Еврогейска Измет казва

  работинл съм над тая къща навремето 😉 Собственика беше едно момче ,а къщата е променена от тогава насам 😉 Преди беше по-модернистична с повече гол бетон ,неръждаема стомана и стакло .онова зад къщата беше малко фискултурно салонче с един баскетболен кош .Там има много завистници които му подпалиха салончето,а понеже то е близо до къщата се запали и тя и после трябваше много работа .Явно е продал къщата и е емигрирал от тая гадна страна на завистливци ,а сега там е Барека .Що не я запалиха сега ? тоя поне го заслужава 😉 А онова момче си беше кадърно и работливо.Кво нещо е еврогейския съюз .ние ги правим а ги ползват най-големите популисти както и еврогейския го обяви 😉 еврогейците да обяснят що така ???Къщата е правена преди повече от 10 години ,а не преди 5

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.