Бареков пак „обърна палачинката”! Виж как отвърнаха ГЕРБ на жеста му! Преглеждания: 10451

0
3/5 - (2 votes)

Бареков подаде ръка на хората от ГЕРБ, от там настояват психотестове за всеки мераклия да управялва

Бареков получи деликатна покана да се подложи на психотест в отговор на протегнатата си ръка за мир!

Лидерът на „България без цензура” пак „обърна палачинката”. След като „вицето” му Росен Петров предизвика изключителен шум и дори смях, когато дойде в Народното събрание, той реши също да посети парламента вече като действащ политик.

Бареков използва поканата на независимите депутати Румен Йончев и Светлин Танчев, за да внесе писмо до ПГ ГЕРБ. В него той прави опит да „подаде ръка“ към хората на най-върлия си доскоро политически враг.

Правел го като представител на най-голямата извънпарламентарна партия, която търси подкрепа към най-голямата парламентарна такава. „България без цензура“ настоява ПГ ГЕРБ събере подкрепа сред народните представители, за да се образуват две временни анкетни комисии. На тяхното внимание ще бъде отстраняването на президента от поста му и за разследване законността на изборите през 2011 г.

Николай Бареков смята, че ако ГЕРБ и независими депутати, които са част от неговата партия вече, не участват в тези анкетни комисии, дейността им не би била законна. Новият политик едва сега тръгва да сваля Плевнелиев от власт, защото получил информация (били „му били доверени“) през лятото на 2013 г. Тогава нямал никаква възможност за медийна изява и затова мълчал.

„България без цензура“ ще подкрепи исканията за разтурването на 42-то Народно събрание, но едва когато евроизбори приключат. Когато партията му бъде „легитимирана” като спечели евродепутати, още същия ден щял да поиска правителството да бъде разпуснато.

Бареков заяви, че в момента бил водачът на най-голямата извънпарламентарна партия. В деня на евроизборите обаче щял да бъде един от лидерите първите две или три партии в държавата.

На неформалния жест на примирие, ГЕРБ отвърнаха повече от иронично. Не вярвали, че някой в държавата му има доверие, а Красимир Велчев стигна по-далече. Той настоя да се приеме предложението на партията му – кандидат-депутатите да покриват психотест.

Било необходимо всеки, който иска да управлява да се проверява за анаболи, наркотици или каквато и да била друга зависимост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.