Слави Трифонов се е погрижил за старините на майка си и баща си, те не искат да парадират с парите муСлави Трифонов определено се е погрижил да осигури старините на родителите си.Шоуменът превежда всеки месец по 5 бона по сметката на майка си и баща си, за да е сигурен, че са добре финансово. Така мама Здравка и съпругът и Тодор са успели да скътат в банката около 600 бона, които да им дават лихва. Близки до семейството на Слави Трифонов издават, че тези пари обаче по никакъв начин не са ги променили и те продължават да бъдат все същите тихи и скромни хора.

[caption id="attachment_338750" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов е подсигурил добре родителите си Слави Трифонов е подсигурил добре родителите си[/caption]

Нещо повече, родителите на Дългия продължават да си харчат само пенсиите всеки месец, а парите, които известният им син им праща, си стоят в сметката в банката. "Здравчето продължава да си е същата, пие с нас кафе по 30 стотинки и си пазарува от местната бакалия", разказват комшийки на звездните родители. Те дори отказали да напуснат панелката, която обитават цял живот. "Евала на син като Слави Трифонов. И за миг не е забравил хората, които са го родили", впечатлени са близки до Здравка и Тодор.

Сестрата на шоумена, също като родителите им, предпочита да не говори прекалено много за известния си брат. Петя продължава да си работи в болницата в Плевен, а незапознати дори не подозират, че срещу тях стои именно сестрата на Слави Трифонов, научиха от ПИК.