„Наглите“ опитали да отвлекат семейството на Наско Райфъла?

„Наглите“ опитали да отвлекат семейството на Наско Райфъла?
5 (100%) 1 vote

„Наглите“ може би са поръчали жена ми и децата ми“, смята пловдивският бизнесмен Атанас Червенков, по-известен като Наско Райфъла

„Наглите“ стоят зад опита за отвличане на жена ми и децата ми“, заяви пловдивският бизнесмен Атанас Червенков-Райфъла в интервю за вестник „Шоу“. Според него е напълно възможно групата, специализирала се в отвличания с цел откуп „Наглите“ да се е възродила и именно тя да стои зад опита за покушение над семейството му.

Наско Райфъла смята, че Наглите стоят зад опита за отвличане

Наско Райфъла смята, че Наглите стоят зад опита за отвличане

Както знаете, миналата седмица беше предотвратен опит за отвличане на жената на Райфъла и поне едното от двете им деца – близнаци на 11 години. От прокуратурата в Пловдив обявиха, че целта на похитителите в била да получат солиден откуп за жертвите си. Райфъла е почти напълно убеден, че зад организацията стоят „Наглите“.

Припомняме ви, че самият той е сигнализирал в полицията след като е забелязал, че няколко коли редовно следват семейството му както на служебния им паркинг, така и пред дома им. Заради опита за покушение децата на Райфъла вече ходят с постоянна охрана, която ги следва навсякъде, дори и в училище. За да е напълно сигурен за безопасността на наследниците си, Райфъла им е купил и спрейове за самозащита, които малчуганите да носят винаги в себе си, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар