"Наглите" може би са поръчали жена ми и децата ми", смята пловдивският бизнесмен Атанас Червенков, по-известен като Наско Райфъла

"Наглите" стоят зад опита за отвличане на жена ми и децата ми", заяви пловдивският бизнесмен Атанас Червенков-Райфъла в интервю за вестник "Шоу". Според него е напълно възможно групата, специализирала се в отвличания с цел откуп "Наглите" да се е възродила и именно тя да стои зад опита за покушение над семейството му.

[caption id="attachment_335590" align="alignleft" width="300"]Наско Райфъла смята, че Наглите стоят зад опита за отвличане Наско Райфъла смята, че Наглите стоят зад опита за отвличане[/caption]

Както знаете, миналата седмица беше предотвратен опит за отвличане на жената на Райфъла и поне едното от двете им деца - близнаци на 11 години. От прокуратурата в Пловдив обявиха, че целта на похитителите в била да получат солиден откуп за жертвите си. Райфъла е почти напълно убеден, че зад организацията стоят "Наглите".

Припомняме ви, че самият той е сигнализирал в полицията след като е забелязал, че няколко коли редовно следват семейството му както на служебния им паркинг, така и пред дома им. Заради опита за покушение децата на Райфъла вече ходят с постоянна охрана, която ги следва навсякъде, дори и в училище. За да е напълно сигурен за безопасността на наследниците си, Райфъла им е купил и спрейове за самозащита, които малчуганите да носят винаги в себе си, предават от БЛИЦ.