Русия с ултиматум към Крим: Предайте се, имате няколко часа!

Русия с ултиматум към Крим: Предайте се, имате няколко часа!
5 (100%) 2 votes

Русия е дала на Украйна ултиматум да предадат Крим до 5 часа сутринта

Русия е поставила сериозен ултиматум пред Украйна. От руска страна настояват украинските военни части, намиращи се в Крим, да се предадат и да отстъпят властта над полуострова на Русия. От там са дали срок на украинците да изпълнят поставения им ултиматум до 5 часа сутринта местно време. Ако това не се случи, от Русия са категорични, че техни войски ще атакуват Крим и разположените там украински част.

Русия постави военен ултиматум пред Крим

Русия постави военен ултиматум пред Крим

Ултиматумът е даден лично от командващия флота на Русия Александър Витко. Към момента обаче от министерството в Крим липсва каквато и да е информация или отговор по въпроса. Всички военни части, намиращи се в Крим в момента, както и административните сгради, са без каквито и да е опознавателни знаци. Русия отрича на мястото да действат войски на страната. Експерти обаче са категорични, че оборудването и въоръжението на войниците, които на всичкото отгоре са и руско говорящи, не оставят никакви съмнения към коя армия принадлежат.

Припомняме ви, че украинският вътрешен министър Микола Величкович обяви, че от Русия готвят ужасяваща пропаганда тази нощ. Според Величкович тази нощ ще бъдат убити няколко руски войници, които ще послужат като предтекст на Русия да нахлуят в Крим, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Русия с ултиматум към Крим: Предайте се, имате няколко часа!”

  1. George Hristov

    мар. 04. 2014

    bravo

  2. Dimcho Gochev

    мар. 04. 2014

    Абе Джорка защо Обама подкрепя Бандеровци който избиха милиони Еврей! докага ще го търпите той голям антисимит!

Добавете коментар