САЩ заплаши Русия: Внимавайте с Украйна! ( Или обявяват ВОЙНА?!?!?)

Гласувайте за статията

Русия я чакат тежки санкции и международна изолация заради военното настъпление в Украйна

САЩ и западноевропейските й съюзници се готвят да нанесат удар срещу Русия заради войските си, с които настъпи към Украйна.

Путин изглежда ще прати огромна цена за категоричната си позиция по отношение на събитията в Киев и настъплението в Крим. Походът на „Руската мечка” в Украйна вече среща сериозен отпор, който няма да остане само на думи. Западните сили дадоха да се разбере, че ще отвърнат на агресията с икономически санкции, международна изолация в дипломатическо отношение и „засилване на съюзническата отбрана” на Стария континент, което си е почти обявяване на война.

Белият дом посрещна новата седмица като оповести обща декларация от името на Групата на седемте. Съюзниците на просто няма да се явят на планираната среща на върха в Сочи.

Ще изкълве ли Американският орел очите на Руската мечка?!

Ще изкълве ли Американският орел очите на Руската мечка?!


Военните действия, инициирани от Русия в Украйна са в разрез ценностите, които ръководят Г-7 и Г-8, което може да доведе до смяна на курса на национална сигурност на президента на САЩ, предупредиха от президентството. Ако не бъдат изпълнени исканията на западните сили, Барак Обама ще преориентира американските войски от Азия в Европа. Целта била „да ограничи обсега на Русия”, съобщава Асошейтед прес.

Това автоматично ще наруши партньорството им и на фронтовете на Сирия и Иран, които са от ключово значение за световната сигурност.

Владимир Путин не изглежда особено уплашен от предупрежденията на Запада. Изтекоха сведения от Белия дом, според които Русия държи Крим чрез 6000 военни. Това принуждавало държавният секретар Джон Кери да отпътува за Киев, а от САЩ да помогнат икономически за Украйна.

Освен това Русия я очакват още санкции като визови забрани, замразяване на руски активи, финансови санкции и дори изгонване от Г-8. Чуха се предупреждения и настояване на американски сенатори, които поискаха засилване на системите за противоракетна отбрана, които са разположени в Полша и Чехия.

Полският външен министър Радослав Шикорски заяви предупредително: „Знаем, че при хищниците апетитът идва с яденето. Залогът за свободния свят е да се противопостави на тази логика“. Полският държавен глава Бронислав Коморовски заяви след заседание на Комитета за сигурност, че държавата им ще подкрепи санкциите срещу Русия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “САЩ заплаши Русия: Внимавайте с Украйна! ( Или обявяват ВОЙНА?!?!?)”

  1. амет

    мар. 03. 2014

    хванат ли се украинците с кери,ще го ядат бавно на пресекулки здравия руски….,и бандера няма да им помогне.

  2. МИГ

    мар. 06. 2014

    Седнали САЩ с кого да си играят с Русия. Русия е била , е и ще бъде. Нека да се върнем в историята какво направи с Наполеон а после и с Хитлер. САЩ не си играйте с Русия защото ще ви сложи между розите.

Добавете коментар