Синоптиците вещаят: Върви ни по вода!

Синоптиците вещаят: Върви ни по вода!
5 (100%) 1 vote

Дъждовете и мрачното време над страната продължават!

И на днешния национален празник времето няма да се промени.То ще си остане студено, ветровито и облачно. Дъжд също ще превали почти над цялата страна. Във високите части на планините ще има и сняг. Температурите ще са ниски. Студено и облачно ще бъде времето почти над цялата страна. Сутрешните и нощните температури няма да паднат под нулата, но те ще са в порядъка между два и седем градуса по Целзий. Дневните също ще са с положителен знак. Те ще варират в границата от седем до дванадесет градуса. Усещането ще е за студ поради мрачното, дъждовно и облачно време.

Върви ни на дъжд, дано и да ни "върви по вода"!

Върви ни на дъжд, дано и да ни „върви по вода“!

Източната част на страната ще остане почти без валежи от дъжд. Превалявания от дъжд ще има в средните територии и области, както и тези, разположени на запад. Над тези части в страната ще има и ниска видимост. От пътно управление на полицията предупреждават водачите на моторни превозни средства да се предвижват изключително внимателно. Облачността няма да се вдигне почти през целия ден. Над Дунавската равнина също ще има висока облачност.

Почти по цялото Черноморие ще духа източен вятър. Облачността също ще е значителна и ще продължи почти през целия ден. Минималните температури ще са над нулата, а максималните градуси ще достигнат до десет по Целзий. В планините вятърът ще е умерен до силен, някъде и ураганен. В най-високите части на планините температурите ще се задържат около нулата. В по-ниските и южни склонове живакът ще удари до пет градуса. Облаци ще има почти през цялото денонощие. На места дъждът ще се преобърне в сняг със слаби натрупвания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар