Уникум: Николета Лозанова достойно заслужи прякора Николета Тъпото! /СНИМКИ/

Уникум: Николета Лозанова достойно заслужи прякора Николета Тъпото! /СНИМКИ/
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова този път удари дъното по простотия и тъпота!

Днес е денят, в който цяла България свежда глава пред подвига на тези наши и чужди войници, които дадоха живота си за освобождението на родината. Раздирана, разкъсана, тресяща се от конфликти, корупция и бунтове родина, но на този празник всеки малко или много се чувства горд от чутовния подвиг на предците ни.

Това обаче явно не важи за изживяващата се като красавица №1 в България Николета Лозанова. Моделката не миряса и не миряса. Единственото, което я вълнува най-вече, е самата тя. И на днешния национален празник тя побърза да го демонстрира. И си заслужи достойно прякора Николета Тъпото.

Николета Лозанова не знае мярка

Николета Лозанова не знае мярка

Като се разсъблече и показа прелести пред смаяните форумци. Николета Лозанова разголи и рамена и гръб, на който лъсна татус. А под снимката, забележете на езика на Шекспир, НиЛо казва „Добро утро!“. Веднага злите езици възкликнаха, че водещата на собствено предаване „Поверително с NL” е научила английския и е записала посланието изумително правилно.

То не бяха изцепки, то не бяха показност по публичното пространство. То не бяха екзотични ваканции и повторни сватби с Валери Божинов и какви ли не още приумици на красавицата с ниско число на интелигентност Николета Лозанова.

Но точно на днешния ден да поздравиш феновете със себе си и по-скоро с рисунки по тялото си и показната си плът е най-малкото кощунствено. Поне за тези, които са дали най-святото – живота си, за да ги има днес такива наследници, като празноглавата моделка Николета Лозанова.

Николета Лозанова с патриотичен поздрав към българите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Уникум: Николета Лозанова достойно заслужи прякора Николета Тъпото! /СНИМКИ/”

  1. Elena Gürbüz

    мар. 04. 2014

    Оставете момичето на мира ,оше ли не сте разбрали ,че от завис и злоба тази страна не може да прогресира ! Случайно ,някой да успее , и го изяждате жив

Добавете коментар