Родната злоба не подмина и талантливата Кристина от „България търси талант“!

Родната злоба не подмина и талантливата Кристина от „България търси талант“!
5 (100%) 1 vote

Присъщата ни злоба и завист не пропусна и талантливата Кристина!

Кристина Арабаджиева е само на 12 години през 2012 година, когато печели във втория сезон на шоуто „България търси талант”. Тя е от Асеновград и нейният силен и мощен глас добре се справя със страшно трудната песен „Излел е Дельо хайдутин”. Както и с всякакво друго музикално предизвикателство. Нейните родители, както и по-голямата й сестра казват за нея, че пее по цял ден. Дори и болна се „лекува” с пеене и на пианото. Прелестното дете пее още от детската градина. Безкрайно много обича народните песни, но също и всякаква друга музика.

Кристина има глас, желание, възможности и не се спира пред нищо, за да победи. Което и става реалност.

Не пропуснахме да сринем и Кристина!

Не пропуснахме да сринем и Кристина!

Ангелогласната Кристина обра овациите на публиката и възхитата на журито, и заслужено грабна приза. Тя стана победителка във второто издание на музикалното хитово шоу. След заслужената победа обеща, че няма да спре да пее. Ще развива таланта си и после ще продължи да учи в музикалното училище в Пловдив, специалност поп и джаз пеене.

Майката на Кристина Елизабета Арабаджиева тогава каза, че е радостна, защото е научила децата си да имат смелостта да си преследват мечтите.

Две години след победата обаче родителката е безкрайно изумена от човешката лошотия. От същите тези хора, които преди това се преклониха пред таланта на дъщеря й Кристина. Пред зрителите на bTV тя сподели, че не може да свикне с човешката злоба и завист. И с безкрайно гневните и язвително-саркастични коментари в социалната мрежа, които слагат под въпрос таланта и постигнатото през 2012 година в известното предаване „България търси талант” от нейната дъщеря.

След две години от победата малката Кристина вече е в осми клас. Тя не е престанала да пее, но семейството е решило, че първо трябва да завърши образованието си. Също продължава под наставленията на музикалния си педагог да свири и на пиано. Но майката е възмутена и не може да се примири с жлъчта и жестокостта на хората. Според нея е безкрайно опасно още в една крехка възраст, на каквато е и нейната дъщеря да се сблъска с подобна злонамереност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар