Бисер Миланов-Петното се закани: Ще съдя Бойко, както съдя Бареков! Преглеждания: 7126

Бисер Миланов-Петното се закани да съди Бойко Борисов
2
5/5 - (1 vote)

Бисер Миланов-Петното е категоричен, че е политическа жертва

Бисер Миланов-Петното се закани, че ще съди Бойко Борисов точно както в момента е подал жалба срещу Николай Бареков. Причина за гнева му срещу бившия премиер са обвиненията на Бойко, че Миланов е човек на Николай Бареков. „Предлагам на Бойко да спре да ме нарича Петното, защото ще го дам на съд“, изригна Бисер Миланов-Петното.

Бисер Миланов-Петното се закани да съди Бойко Борисов
Бисер Миланов-Петното се закани да съди Бойко Борисов

Той заяви още, че се чувства политическа жертва, тъй като е затворен заради протестите си срещу бившите управляващи. „Аз жертвах свободата си, но не съжалявам за това“, патетично обяви Бисер Миланов-Петното в интервю за Агенция ПИК. Той за пореден път натърти, че не се познава лично с Бойко Борисов и никога не се е срещал с него.

Припомняме ви, че в момента Бисер Миланов-Петното се намира в затвора, след като беше арестуван по обвинение в заплаха за убийство. Той нашумя особено много покрай протестите срещу властта и по-конкретно с острите си нападки срещу лидера на ГЕРБ. Бисер Миланов-Петното беше обвинен и, че е хвърлил запалена цигара срещу репортерката на бТВ Мария Цънцарова.

Действие, което беше категорично отречено от затворника. Според версията на Петното Цънцарова му се е обадила да се срещнат, но така и не се е появила на уговореното място.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. racho казва

    XM CHTO PAK BOIKO ?

  2. GAUDI казва

    НАЛИ ЩЕШЕ ДА СИ ГЛЕДАШ ДЕЦАТА БЕ ПЕТНО.АЗ НЕ ЗЕЛАЯ И ДА ЧУВАМ,ЧЕ ИМАМ ТАКОВА,,ТАТЕНЦЕ,,ГАДНО,МРЪСНО,ВУЛГАРНО КОПЕЛЕ.ТРЯБВА ДА ТИ ОТНЕМАТ ДЕЦАТА,А ТИ В ЗАТВОРА,АРОГАНТНО СЪЩЕСТВО.ДЕЦА ЩЯЛ ДА ГЛЕДА,А СЪДИИ И ПРОКУРОРИ.ВЗЕМЕТЕ СИ ГО ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКА ,ХАЛАЛ ДА ВИ Е.ПО-ДОБРЕ ДА Е ВЪВ ВАШИТЕ ПАЛАТИ,ОТКОЛКОТО НА УЛИЦАТА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.