Рафи е покрусен

Рафи е покрусен
5 (100%) 2 votes

Изгуби приятел от детските си години

Рафи Бохосян е покрусен.

Изпълнителят отбеляза на страницата си в социалната мрежа, че е разбрал за кончината на приятел от детските му години.
Той отбелязва, че с момчето са играли заедно в квартала до късно и са ритали заедно топка в двора на училището.
Рафи недоумява как е възможно млад човек да си отиде от този свят поради нечия глупост, допълвайки, че приятелят му все още не е изживял младостта си.

Звездата от X-Factor в момента не е в страната, но научил от приятели за кончината на ученика от Търговската гимназия в Бургас – Георги Вълчев, който издъхна в тежка катастрофа.
Рафи познавал Георги от детските му години, тъй като двамата израснали в един квартал.

Рафи изгуби приятел от детските си години

Рафи изгуби приятел от детските си години

Запознати споделят, че Георги е навършил пълнолетие на 10 февруари. Той пътувал на задната седалка на лекия автомобил БМВ, който бил управляван от негов връстник.
Припомняме, че тежкият инцидент се случи в злощастната нощ на 28 февруари срещу 1 март на кръстовището, образувано от улиците „Спортна“ и „Тодор Александров“, близо до стадион „Черноморец”.

До тежкия инцидент с фатален край за Георги се стигнало, след като неопитният водач не успял да вземе завоя в резултат, на което автомобилът се размаза в стълб. Предполага се, че причина за произшествието е движение с несъобразена скорост.
Вследствие на силния удар, Георги е получил камшичен удар. Специалисти подчертават, че в такива случаи обикновено се прекършва гръбнака. Георги обаче е имал сериозна травма и в областта на главата.
Други двама младежи пострадали при произшествието са настанени в неврохирургичното отделение на бургаската болница. Според непотвърдена информация, единият от тях е водачът на автомобила.

И двамата са с контузии в областта на главата и множество гръдни травми, но няма опасност за живота им. В болница е било настанено и четвъртото момче, пътувало в автомобила, но младежът е бил изписан бързо, тъй като нямал сериозни наранявания. Съученици от Търговската гимназия определят Георги като изключителен човек, пише електронното издание на вестник „24 часа”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Рафи е покрусен”

  1. Plamen Peev

    мар. 03. 2014

    отвратително човече гадна арменска душа

Добавете коментар