Изгуби приятел от детските си години

Рафи Бохосян е покрусен.

Изпълнителят отбеляза на страницата си в социалната мрежа, че е разбрал за кончината на приятел от детските му години. Той отбелязва, че с момчето са играли заедно в квартала до късно и са ритали заедно топка в двора на училището. Рафи недоумява как е възможно млад човек да си отиде от този свят поради нечия глупост, допълвайки, че приятелят му все още не е изживял младостта си.

Звездата от X-Factor в момента не е в страната, но научил от приятели за кончината на ученика от Търговската гимназия в Бургас - Георги Вълчев, който издъхна в тежка катастрофа. Рафи познавал Георги от детските му години, тъй като двамата израснали в един квартал.

[caption id="attachment_313881" align="alignleft" width="300"]Рафи изгуби приятел от детските си години Рафи изгуби приятел от детските си години[/caption]

Запознати споделят, че Георги е навършил пълнолетие на 10 февруари. Той пътувал на задната седалка на лекия автомобил БМВ, който бил управляван от негов връстник. Припомняме, че тежкият инцидент се случи в злощастната нощ на 28 февруари срещу 1 март на кръстовището, образувано от улиците "Спортна" и "Тодор Александров", близо до стадион „Черноморец”.

До тежкия инцидент с фатален край за Георги се стигнало, след като неопитният водач не успял да вземе завоя в резултат, на което автомобилът се размаза в стълб. Предполага се, че причина за произшествието е движение с несъобразена скорост. Вследствие на силния удар, Георги е получил камшичен удар. Специалисти подчертават, че в такива случаи обикновено се прекършва гръбнака. Георги обаче е имал сериозна травма и в областта на главата. Други двама младежи пострадали при произшествието са настанени в неврохирургичното отделение на бургаската болница. Според непотвърдена информация, единият от тях е водачът на автомобила.

И двамата са с контузии в областта на главата и множество гръдни травми, но няма опасност за живота им. В болница е било настанено и четвъртото момче, пътувало в автомобила, но младежът е бил изписан бързо, тъй като нямал сериозни наранявания. Съученици от Търговската гимназия определят Георги като изключителен човек, пише електронното издание на вестник „24 часа”.