Наложило се е главата му да бъде шита

Общински съветник на ГЕРБ в Гоце Делчев пострада при пиянска свада.

Оказало се, че Ангел Тунчев неволно се озовал в центъра на „събитието” (както се казва на неправилното място в неподходящото време). В центъра на пиянското меле, общинският съветник отнесъл удар със стъклена бутилка в областта на главата. Наложило се да му бъде оказана първа помощ и той бил откаран в Спешния кабинет на лечебното заведение в града. Главата на местния парламентарист била зашита с два шева. Не се съобщава Тунчев да е получил комоцио в резултат на удара с бутилка по главата.

[caption id="attachment_313870" align="alignleft" width="300"]Общинският съветник от ГЕРБ Ангел Тунчев (вдясно) Общинският съветник от ГЕРБ Ангел Тунчев (вдясно)[/caption]

Нелепият инцидент се е случил в малките часове на нощта срещу неделя в едно от нощните заведения в Гоце Делчев, съобщава на страниците си вестник "Стандарт". Според първоначалната информация до боя в заведението се стигнало между две от компаниите и то в разгара на купона. Напрежението достигнало до връхната си точка заради младежи, които се сдърпали на дансинга.

След като двамата не успели да разрешат спора помежду си, прибегнали до ръкопашния бой, който прераснал в масово сбиване. При мелето „валяли като из ведро” чаши и бутилки. Именно една от тях уцелила местният съветник по главата. Той бил в същото заведение и празнувал с приятелите си, пише pik.bg.

Специалисти посочват, че напоследък младежите стават все по-агресивни. Най-малкият спор е в състояние да доведе до масово меле, което в нередки случаи е с доста тежки последствия, а понякога дори и фатални. Сякаш предпочитаният метод за решаване на спорове остава боя, вместо словесния дуел. Агресията сред младите хора е доста сериозен проблем и ако не му бъде обърнато сериозно внимание, той ще добие заплашителни размери.

Боят е доста често срещано явление и в учебните заведения. Докато допреди време можеше да се види по-често бой между момчета, сега в нередки случаи и момичетата си налитат на бой. В най-честите случаи до бой между ученици/ученички се стига заради спорове за момиче/момче или пък за пари.