Ето какво разкри палачът на банкерката Павлинка Йовчева!

Ето какво разкри палачът на банкерката Павлинка Йовчева!
5 (100%) 1 vote

Ето какво сподели палачът на банкерката Павлинка по Нова телевизия!

57-годишният бизнесмен Любомир Симеонов каза пред Люба Кулезич, че е застрелял с един куршум банкерката Павлинка Йовчева в сърцето. Същата е била шефка на сектор „Дребно банкиране” в банка Уни кредит Булбанк в Бургас. Той каза също, че е пращал куп писма до различни институции и до ръководството на банката в столицата, че е бил изнудван от банкерите. Същите не са му отпуснали кредит, защото са настоявали той да си смени строителната фирма, която е наел от Сливен с друга. А не е могъл да подмени и банката, защото тя му е посочена пък от клаузите на проекта, който е спечелил по фонд „земеделие”.

Палачът на Павлинка проговори пред Нова телевизия

Палачът на Павлинка проговори пред Нова телевизия

А изнудването от страна на банковата институция продължила с дни. Пред зрителите на Нова телевизия Симеонов разказа, че е писал до мнозина. Но нито президента, нито министъра на икономиката, банковия надзор, комисията за защита на конкуренцията не са го е удостоили нито с отговор, нито дори с едно изречение.

Жалбите му от всичките възможни институции, които са били заангажирани с проблема му отговорили единствено с „ледено мълчание”.

Бившият военен развива от дванадесет години успешен бизнес с фирмата си „Ветоника” ЕООД. Тя е с бургаска регистрация и се занимава с билки. През май 2013 година той печели европейски проект на стойност два милиона и двеста хиляди лева. Одобрената европейска субсидия е за 900 хиляди лева и е с разкриване на работни места. Преди да подпише с ДФ „Земеделие” от местните клонове на банката, с която Симеонов има кредити започват да го рекетират. Те му посочват друга строителна фирма, която да му изпълни строителството по част на проекта. Той обаче отказва да изпълни „наставленията” им и оттук започват неговите мъки. Банкерите му отказват субсидиране заради непослушанието му и дори нагло му заявяват, че до месеци и фирмата му ще престане да съществува.

Повече от десет дни бизнесменът е в размисъл. Не знае какво да предприеме. И накрая се решава на страховитата крачка – кървава саморазправа с Павлинка. Той твърди, че не е убиец. Перфекционист е във всичко и ако е бил килър, щял е отново да бъде безупречен.

Любомир Симеонов, който гръмна банкерката Павлинка право в сърцето сам се е предал на полицаите. Твърди, че ако каже, че съжалява значи иска да си намали присъдата. Просто се е опънал на банката и на рекета. Знае, че живот не се отнема, той е даден от Бог, но е взел трудното решение след дни на главоблъсканица и с намерението да промени нещо опасно и пагубно, което става в държавата ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Ето какво разкри палачът на банкерката Павлинка Йовчева!”

 1. Kicka Terzieva

  мар. 02. 2014

  Прав е човека. Ето още веднъж резултат от бездействието на институциите. Чиновниците с бели якички станаха нафиоти под прикритие и са горди с колите си, с парите си , придобити по нечестен начин. Аз все повече се питам дали има дори един честно забогатял българин. Мисля, че няма, принципите са отживелица и който ги притежава ще чака наградата си на " оня " по-добрия свят, не и тук. Ако аз съм съдия ще го осъдя условно ако се докаже изнудване, да ама надали ще се докаже поради гое споменатите причини…………….омагьосан кръг, братя българи………

 2. ekzak

  мар. 02. 2014

  С това интервю Колезич демонстрира принадлежността си към нечистивците, които наложиха рекета като норма на поведение за „преуспелите-оправните“. Държа се подло. ТЯ двуличницата си позволи назидателен тон, прави внушение за да уязви читавия Любомир Симеонов. Всичко това категорично показва перфидната и същност. В качество на каква Тя назидава нечия съвест?, като игнорира основния мотив на провокация. Добре е да се направи сравнение с интервюто с уволнения полицай, за да се види, как лакейничи когато има опасност да станат публични поредните мръсотии.

 3. Радко Колев

  мар. 03. 2014

  Тази банкерка напълно заслужено е получила куршум за действията си. Това заслужават и другите по веригата на рекета.

 4. Neiskam da poviarvam

  мар. 04. 2014

  Никой не заслужава да умре каквото и да е извършил! Май много гледате сериала под прикритие хахахахааа

 5. Митко Беров

  мар. 05. 2014

  Много е прав, сигурно – да застреля невъоражена жена – Подвиг! Герой! Нека да възпитаваме децата на България в това! Безмозъчни хора, опорочавате мислите си с такива глупости в напразна защита на Злото!

 6. Soundy Reasonov

  мар. 11. 2014

  Толкова години е чукал на вратата на жертвата за кредити. Познавал я е 10 години, как така изведнъж той решава, че тя се е провинила пред него. Как така стават тези работи?! Извикала го в ОФИСА си, където са били и други НЕЙНИ колеги – всички са си губели времето с проблематичния Симеонов, а той тази среща я изкара рекет за радост на още няколко продухани мозъци като него. Писанията му до институциите само доказват, че е бил пренебрегнат и това е гадно, но не доказват, че той говори истината. Една лъжа като я кажеш 1000 пъти….може и на това да разчита. Истината ли казва, ще определи съдът.

Добавете коментар