Свада между Фатик и Барона на сватбата на Жоро Илиев

Фатик с големия си пистолет
0

Фатик и Боян Петракиев-Барона се скарали заради откраднат мерцедес

На сватбата на Жоро Илиев между подпийналия Фатик и Боян Петракиев-Барона отново избухва спор заради открадната кола. Пред младоженеца и брат му Васил, както и пред десетки топ мутри, Барона обвинява Филип-Найденов-Фатик, че е организирал кражбата на колата му. „Имал си ключ дубликат! Ти си ми откраднал мерцедеса! И на други хора си го правил тоя номер“ – изстрелва отровната реплика магистралният бандит.
Фатик побеснява. Вади масивен пистолет, за да очисти Петракиев на място, но се усеща, че ще развали сватбата на Жоро Илиев. Обидата на Барона обаче го извади от равновесие и той захпочна да пие много бързо.

Половин час по-късно, мъртвопияният Фатик започва да танцува с пистолет в ръка и да гърми в тавана на митичния ресторант „Мираж“. Накрая демонстративно се прострелва в лявата ръка, крещейки, че е мъж на честта. Той издърпва покривка от една маса и сам превързва раната си.
Според някои Фатик подал кървава ръка към Жоро Илиев с думите: „Искам да станем кръвни братя. Аз се прострелят, твой ред е!“
Младоженците са стъписани и настояват веднага да дойде линейка. Фатик обаче не иска. В крайна сметка, след близо 30-минутна разправия, все пак наистина пристига „Бърза помощ“, която отвежда раненият контрабандист.

Видеото със сватбата на Жоро Илиев и Мая се излъчва на части в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“ по ТВ7.

 

[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.