Радина Червенова напуска БНТ, излиза в пенсия?!

Радина Червенова напуска БНТ, излиза в пенсия?!
4 (80%) 4 votes

Радина Червенова се колебае относно бъдещето си, от БНТ се чудят как да я задържат

Радина Червенова може да напусне БНТ. Новинарката обаче няма да се махне от телевизията-майка, за да се присъедини към някоя конкурентна медия. Радина Червенова скоро ще стане на 56 години и ще може да излезе в пенсия. Ръководството на БНТ обаче никак не е очаровано от идеята да остане без едно от емблематичните си лица, издават хора от телевизията.

Радина Червенова скоро навършва 56

Радина Червенова скоро навършва 56

Поради тази причина шефката на Радина Червенова – Вяра Анкова, която е и нейна близка приятелка, била готова на всичко да я задържи на екрана, тъй като не успявала да й намери достойна заместничка. Самата водеща все още не е решила какво иска да прави след като навърши въпросната възраст. Самата Радина Червенова споделя, че вижда бъдещето си на пенсионерка, която ще има време най-накрая да обърне внимание на децата си.

Новинарката обаче не иска да изоставя колегите си в неудобна ситуация, затова е решила да работи докато се появи подходяща кандидатка за мястото й. Радина Червенова не крие, че дори когато вече не е на екран, ще продължи да гледа и анализира професионално новините. „Това няма да е добре за хората около мен“, през смях споделя водещата.

Въпреки всичко Радина Червенова разкрива, че все още не се чувства готова за момента, в който ще сложи край на 30-годишната си кариера, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Радина Червенова напуска БНТ, излиза в пенсия?!”

 1. Една наборка

  мар. 02. 2014

  Ако бих могла да се пенсионирам като нея на 56 години обадете ми се.Струва си да се върна от Франция щом България предлага такава далавера.Или задължителната пенсионна възраст касае само простосмъртните.

 2. Татяна

  мар. 02. 2014

  по какъв параграф се пенсионира на 56 г. Аз съм на 57 г. с 38г. непрекъснат трудов стаж и съм в пълна мъгла до кога ще работя, като закона свързан с пенсиониране се променя толкова често, че всяка последна промяна е предпоследна!!!

 3. Nadin

  мар. 03. 2014

  за каква пенсия говорите, та тя трябва да обучава новаците, защото всички виждаме и чуваме ежедневно за какво става реч , на по-младите й колеги липсва правоговор,дикция нямат, на някои пък им липсва дори и обща култура, тя е еталон, защото е назначена с конкурс в БНТ в „ония години“, който никой от колегите й днес няма да издържи, само с английски не става..

Добавете коментар