Любо Нейков не обелва и дума на подчинения си в "Комиците" актьор

Любо Нейков и Кръстьо Лафазанов са в жестока война. Хора, близки до звездите от "Комиците" и "Столичани в повече", издават, че двамата буквално не могат да се гледат и не си обелват и дума на репетициите. Общували само, ако се налага за работата по време на заснемането на комедийното шоу и епизодите на сериала.

[caption id="attachment_313285" align="alignleft" width="300"]Любо Нейков е във война с Кръстьо Лафазанов Любо Нейков е във война с Кръстьо Лафазанов[/caption]

Разправията започнала още преди няколко месеца и в основата й стоят пари. Лафазанов поискал от Любо Нейков да увеличи хонорара му в "Комиците". Нейков обаче, който е и продуцент на предаването, категорично отказал. Това вбесило гологлавия актьор, който недоволствал, че само неговото възнаграждение си стои без промяна.

На всичкото отгоре Лафазанов смятал, че Любо Нейков умишлено му дава ролите на смотаняци, с които не може да разкрие целия си актьорски потенциал и съответно да развие кариерата си. Любо Нейков обаче изобщо не е на това мнение. Според него хонорарът на Лафазанов е достатъчно висок и няма нужда да бъде увеличаван допълнително.

Източници от екипа на "Комиците" разкриват, че Кръстьо прибира по 13 бона всеки месец. Което е доста повече от парите на останалите. Разправията между Любо Нейков и Кръстьо Лафазанов станала толкова сериозна, че гологлавият актьор дори обмислял да напусне комедийното шоу, предават от ПИК.