Юлия Тимошенко по спешност в Москва, в Украйна обявяват военно положение?

Юлия Тимошенко по спешност в Москва, в Украйна обявяват военно положение?
5 (100%) 2 votes

Юлия Тимошенко ще участва в преговори за измъкване от кризата в Крим

Юлия Тимошенко ще замине по спешност за Москва, за да участва в преговори за уреждането на кримската криза. Това ще се случи в понеделник, на трети март. Информацията беше съобщена от Павло Нус, председател на Гражданския комитет за национално спасение. Спешната заминаване на Юлия Тимошенко се налага след като малко по-рано днес украински военни са задържали руски морски пехотинци, които са се опитвали да проникнат в град Феодосия в Крим. Руснаците са били въоръжени.

Юлия Тимошенко е по спешност в Москва заради ситуацията в Украйна

Юлия Тимошенко е по спешност в Москва заради ситуацията в Украйна

Преди това пък се появи информация, че в близост до град Евпатория, отново в Крим, руски войници са се опитали да завземат един от пунктовете на зенитно-ракетната част на Украйна. Самата страна пък е изправена пред военно положение. Утре Върховната рада се събира на извънредно заседание, когато ще се вземе решение дали е необходимо въвеждането на военно положение в Украйна.

Руслан Кошулински, заместник председател на Парламента на Украйна, обясни, че ако в страната действително бъде обявено извънредно положение, то няма да влезе в сила веднага, а ще бъде разгледано в пленарната зала и едва тогава ще се реши дали депутатите ще го подкрепят или не, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар