Цветелина Грахич пие наравно с колегите си

Цветелина Грахич може да изпие цяла бутилка с концентрат
0

Певицата на Слави Цветелина Грахич се поду от пиене

От няколко месеца 22-годишната босненка Цветелина Грахич буквално се е алкохолизирала и много скоро нейният шеф ще вземе крути мерки. Макар че певицата залитна по нощния живот, точно защото Слави започна да я изпраща през вечер на участия – научаваме от „Уикенд”. Ангажиментите на изпълнителката са в дискотеки и кръчми, в които ексцентричната дама се вихри по цяла нощ, дори след като приключи работата си.
Цветелина Грахич обаче е известна на посетителите на нощните клубове, че жаждата й за твърди напитки е неутолима. Тя пие наравно с мъжете, като пресушава несметни количества чаши с уиски или водка – твърди изданието.

Цветелина Грахич
Цветелина Грахич може да изпие цяла бутилка с концентрат

Самата певица се похвали пред приятелки, че успяла съвсем сама за една нощ да изкърка цяла бутилка с концентрат и не успяла да се напие, а просто приповдигнала настроението си.
Редовното пиене очевидно се отразява зле на Цветелина Грахич – констатират нейни колеги от бенда. Всеки ден тя се появявала с махмурлук и правила опит да влезе в час, като пиела по няколко кафета. Спиртните напитки обаче се отразяват зле върху физическото състояние на изпълнителката. От няколко седмици насам тя е перманентно подута в главата и в областта на деколтето, като според специалисти това се дължи на задържането на вода в организма й вследствие на препиване.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.