Сашо Диков захапа Волен Сидеров: Шубе го е от мен

Сашо Диков захапа Волен Сидеров: Шубе го е от мен
5 (100%) 2 votes

Сашо Диков и Волен Сидеров влязоха в ожесточен спор в кулоарите на Парламента

Сашо Диков не пропусна възможността да се заяде с Волен Сидеров. Журналистът издебна лидера на Атака в кулоарите на Народното събрание и го захапа за слуховете, че е бил агент на службите. „Господин Сидеров, чух, че ви наричали Джеймс Бонд – заради агентурното ви минало“, не се сдържа Сашо Диков докато Волен минаваше покрай него.

Сашо Диков захапа Волен Сидеров

Сашо Диков захапа Волен Сидеров

Думите на журналиста са във връзка с появилата се през седмицата скандална информация, че и Волен Сидеров е бил агент на службите. Информация, която все още не е потвърдена. Съвсем очаквано, националистът побесня от гаврата на журналиста. „Какви са тия глупости, бе!“, изригна Сидеров срещу Сашо Диков. И допълни, че именно репортерът е бил агент заради факта, че е служил на ЦК на БКП.

„Излагаш се, много си зле“, беснееше атакистът. Сидеров обаче не се задоволи само с това. Лидерът на Атака намекна, че Сашо Диков е корумпиран като му заяви в прав текст да си брои парите, които взема за поръчки и да не се занимава с него.

Сашо Диков обаче не се смути ни най-малко от нападките и заяви, че Волен Сидеров все още го е шубе от него и затова не смее да дойде в студиото на предаването му, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сашо Диков захапа Волен Сидеров: Шубе го е от мен”

 1. Aleksandar Minkov

  мар. 09. 2014

  Голяма вреда върху обществото ни нанасят троловете в обществените медии, които под журналистическо прикритие блудстват с камерата БНТ и микрофона на БНР, при това платени от нашия джоб! Все още доста хора, особено по-възрастните, гледат или слушат националните медии и вярват на почти всичко което чуят „защото така казаха по радиото”. Връх на нахалството е журналистът Петър Волгин, който използва микрофона на БНР за да грачи по „опорните точки” на партията-майка и да представя всяка опозиция в страната като някакви фашизоиди (да ви е познато?), които окрадаха всичко с помощта на Сорос и неговите „тинк-танкове” (каквото и да значи това!), а всички протестиращи са етикетирани като купени – ако не от самият Сорос, то поне от Бойко Борисов! Петър Волгин явно толкова се е вживял в ролята си по „опорните точки”, че вече нацяло е забравил че е на работа в БНР, което се финансира с пари от републиканския бюджет, т.е. от всички нас и за това от него се очаква да произвежда обективна, безпристрастна и обществено-отговорна журналистика, а не да измисля теории на конспирацията, и да забаламосва слушателите с призиви, подобни на този като "крадеца вика дръжте крадеца". Той си мисли че никой не вижда каква роля са му отредили партийните PRи, само че то си беше написано черно на бяло в една от изтеклите опорни точки – „плюем по другите, без да показваме колко сме велики”.

  Волгин, стига плю!

  fb група:
  "Петър Волгин & Co – вън от БНР!"
  https://www.facebook.com/groups/464136617019884/

Добавете коментар