Украйна в смут! Руски десант в украинско пристанище!

Украйна в смут! Руски десант в украинско пристанище!
5 (100%) 2 votes

Украйна осъмна без работещи уеб камери в пристанищния град Феодосия

Украйна изпадна в смут. Руски десантен кораб е навлязъл тази сутрин в търговското пристанище на град Феодосия в Украйна. Плавателният съд и до момента се намира в пристанището, а местни журналисти изтъкват, че по него няма никакви отличителни знаци.

Руски десант в Украйна

Руски десант в Украйна

Това обаче далеч не е всичко. Репортерите съобщили още, че новинарските сайтове са били подложени на масирана хакерска атака, вследствие на което достъп до тях няма. Уебкамерите, разположени в целия град Феодосия също са спрели да работят и вече не показват какво се случва нито на пристанището, нито в самия град. Информацията, разпространена в медиите, показва, че този тип десантни кораби могат да превозват както морски пехотинци, така и тежка бронирана техника.

Освен корабът на въздушната възглавница „Зубр“, в порта на украинския град се намират още два ракетни кораба, които част от руския Черноморски флот. Те са част от въздушна възглавница „Бора“ и „Самум“, научиха от БЛИЦ. На места се появи дори информация, че руските военни сили са успели да превземат зенитно-ракетната част на украинския град Евпатория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар