Любен Дилов – син: Бареков да свали властта е висша справедливост!

Любен Дилов – син: Бареков да свали властта е висша справедливост!
5 (100%) 1 vote

Любен Дилов – син се размечта за кармична разплата и предсрочни избори

Любен Дилов-син видя чиста ирония, но и житейска справедливост във възможността Николай Бареков да сложи край на 42-то Народно събрание.

След като именно бившият шеф на ТВ7, където се изявява интелектуалецът, разкри „аферата „Костинброд”, ГЕРБ не успяха да получат това мнозинство, което да ги върне отново на власт. Липсата на подкрепа моментално доведе до създаване на нова коалиция и кабинета „Орешарски”.

Любен Дилов – син може да се завърне в парламента

Любен Дилов – син може да се завърне в парламента

След лятото на ДАНСwithme и липсата на отговор на въпроса „Кой?”, Любен Дилов-син също се размечта за предсрочни избори. Бившият председател на Гергьовден (които ще влизат в коалиция в „България без цензура”) се произнесе в ефира на ТВ7:

„Ще е висша справедливост, ако точно Бареков сложи край на този парламент през лятото… ще се завърти по изключително ироничен начин цялото колело…нови избори, които може би ще излъчат по-легитимна власт. Тази очевидно не е достатъчно легитимна”

Въпросната телевизия, която „отрази” по особено любопитен начин протестите срещу правителството и даде поле за изява на хора като Мишо Шамара и Петгното, вече ударно отразява предизборната кампания на новата политическа формация.

Дори авторитетът Харалан Александров като социален антрополог стигна по-далеч при квалификациите на властта. „Импотентните институции” принуждавали хората да вземат крайни решения. Случилото се с „България без цензура” и обединяването около Николай Бареков било забележителен прецедент!

Любен Дилов-син някога достойно си подаде оставката от лидерската позиция на „Гергьовден” заради провал на изборите. Нищо не му пречи обаче да се завърне а бял кон и да намери място в новата патриотична формация. Това може да доведе и до обещание за министерски пост, който му лежи така както МВР на Росен Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар