Лили Иванова се плаши от отвличане

Гласувайте за статията
Естрадната ни прима Лили Иванова стегна охраната си

Ясно пролича, че примата на българската естрада Лили Иванова се тресе от страх и параноя да не бъде отвлечена – пише „България днес”. Това предизвика поредния скандал в музикалната гилдия – отбелязва изданието. Певицата стигна дотам, че заключи цяло парти, организирано от БГ радио, на което е била поканена да пее. Оказва се, че не само космическите хонорари са условие звездата да се съгласи на изява. Факт е, че за нейните участия има строги правила, които изисква да бъдат изпълнявани.

Лили Иванова

Лили Иванова е предприела значителни мерки за сигурност

За нелепия случай с Лили Иванова разказа рокпевицата Милена Славова. Изпълнителката е имала покана за въпросното събитие и от уважение е смятала да присъства, но се оказва, че не може да вземе свой приятел за придружител. От охраната на купона задължили Милена да ги уведоми кой точно ще я придружи, защото всеки трябвало да бъде записван предварително. Като оправдание за нелепото изискване те споделили, че това било изискване на самата Лили Иванова.
Отделно от това естрадната ни прима разчитала на охраната на няколко гарда, които я съпроводили с отделен автомобил чак до дома й след участието. Личният шофьор на Лили Иванова също има охранителни функции. По всичко личи, че звездната ни прима наистина се страхува от посегателства и затова се е заобиколила от охранители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Лили Иванова се плаши от отвличане”

 1. Коко

  мар. 01. 2014

  Че кой ще хукне да я отвлича?!Да не е луд!!!!!!!!!!!!

 2. email

  мар. 02. 2014

  На кого ли пък може да е притрябвала тази мумия?! И за откуп да я отвличат няма към кого да отправят искането… освен към самата отвлечена! Луда бабка не знам как още има хора да се впрягат на простотиите и!

 3. Витанов

  мар. 07. 2014

  Може и паунско перо да си забоде на едно място за да стане още по известна. Аман вече..

Добавете коментар