Лили Иванова се плаши от отвличане

Лили Иванова е предприела значителни мерки за сигурност
3

Естрадната ни прима Лили Иванова стегна охраната си

Ясно пролича, че примата на българската естрада Лили Иванова се тресе от страх и параноя да не бъде отвлечена – пише „България днес”. Това предизвика поредния скандал в музикалната гилдия – отбелязва изданието. Певицата стигна дотам, че заключи цяло парти, организирано от БГ радио, на което е била поканена да пее. Оказва се, че не само космическите хонорари са условие звездата да се съгласи на изява. Факт е, че за нейните участия има строги правила, които изисква да бъдат изпълнявани.

Лили Иванова
Лили Иванова е предприела значителни мерки за сигурност

За нелепия случай с Лили Иванова разказа рокпевицата Милена Славова. Изпълнителката е имала покана за въпросното събитие и от уважение е смятала да присъства, но се оказва, че не може да вземе свой приятел за придружител. От охраната на купона задължили Милена да ги уведоми кой точно ще я придружи, защото всеки трябвало да бъде записван предварително. Като оправдание за нелепото изискване те споделили, че това било изискване на самата Лили Иванова.
Отделно от това естрадната ни прима разчитала на охраната на няколко гарда, които я съпроводили с отделен автомобил чак до дома й след участието. Личният шофьор на Лили Иванова също има охранителни функции. По всичко личи, че звездната ни прима наистина се страхува от посегателства и затова се е заобиколила от охранители.[kkstarratings]

3 коментара
  1. Коко казва

    Че кой ще хукне да я отвлича?!Да не е луд!!!!!!!!!!!!

  2. email казва

    На кого ли пък може да е притрябвала тази мумия?! И за откуп да я отвличат няма към кого да отправят искането… освен към самата отвлечена! Луда бабка не знам как още има хора да се впрягат на простотиите и!

  3. Витанов казва

    Може и паунско перо да си забоде на едно място за да стане още по известна. Аман вече..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.