Волен Сидеров вилня по тъмна доба! Бил провокиран и „неадекватен”!

Волен Сидеров вилня по тъмна доба! Бил провокиран и „неадекватен”!
2.67 (53.33%) 3 votes

Волен Сидеров буквално разцепи мрака с пореден скандал, от който го спасила охраната му

Волен Сидеров пак се забърка в грозен скандал, но този път, по изключение, не започнал пръв!

Лидерът на „Атака” пак се оказа в центъра на разправия. Случило се в полунощ пред НАТФИЗ. Той и охраната му вървели по улица „Раковски“, където трима младежки започнали да подвикват добре познатото „Волен, к*рво!“, пишат от Offnews.bg.

Сидеров не устоял на провокацията и заедно с бодигардовете си започнали да блъскат хората. Може да не се е стигнало да истински бой, но до физически контакт – със сигурност, твърди свидетел на конфликта.

Докато се разправяли на висок глас, от прозорците на преминаващо черно БВМ снимали конфузната ситуация. Волен Сидеров и охраната се разкрещели и опитали да спрат фотографа, но безуспешно.

В същото време се насъбрали десетки, наизлизали хора от близките заведения и от прозорците на сградите. Започнали да скандират: „Волен – оставка!“. А виновникът за този спонтанен протест, бил във „видимо нетрезво състояние”.

Може би по тази причина лидерът на „Атака” започнал да напада всеки, който види пред себе си. Драмата се състояла на ъгъла на „Раковски“ и „Стефан Караджа“. Охраната правила всичко възможно, за са успокои Волен Сидеров. Той обаче бил готов да се саморазправи с всички, не само с въпросните трима младежи, които предизвикали конфликта.

Скандалът продължил петнадесетина минути. Според свидетеля случката се разиграла от 0:25 часа до 0:50 часа. От изданието открили други очевидци, които потвърдили историята.

Волен Сидеров обича театъра, дрмата, публиката и вярва, че може да смаже всеки един!

Волен Сидеров обича театъра, дрмата, публиката и вярва, че може да смаже всеки един!

Служител, който работел в близост до „Раковска“, също разказа, че имало скандал Той акцентира на това, че Волен Сидеров бил в „крайно неадекватно състояние”. Според очевидеца най-вероятно е бил просто пиян.

Не е изяснено кои са лицата, които провокирали депутата и хората му. Някои смятат, че учат в НАТФИЗ, други – че са случайни хора. За тях се знае само, че носели бомбета и дълги бради.

Лидерът на „Атака” често минавал по този маршрут и заговарял хората. Понякога си държели висок тон, но никога не е ставал подобен скандал.
Не е ясно дали полиция се е намесила в скандала, но свидетели твърдят, че Волен Сидеров се отървал от охраната си и се запътил към Военния театър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар