Детска градина в столицата не дава закуска на дечицата, които закъснеят

Детска градина в София използва скандален метод, за да се опитва да възпитава поверените в нея дечица. Персоналът в една детска градина в столицата наказва дечицата с... глад! Скандалната история беше споделена от Бранимир Янков, баща на едно от потърпевшите деца. Вбесеният родител използва социалната мрежа Фейсбук, за да разкаже безумието, за което е научил от 5-годишния си син.

[caption id="attachment_307275" align="alignleft" width="300"]Детска градина наказва децата с глад Детска градина наказва децата с глад[/caption]

"Малкият ми син се прибра много изнервен от детската градина една вечер. В началото не искаше да си признае, но в последствие разказа, че сутринта е бил наказан с лишаване от закуска", разказва вбесеният баща. Освен момченцето, същото наказание е отнесло и едно момиче. Причината? Закъснение сутрин. Оказа се, че всички деца, които не отивали навреме в скандалната детска градина, за назидание били наказвани да не закусват.

Бранимир е говорил и с родителите на други деца и се оказало, че и техните отрочета доста често остават гладни сутрин, понеже родителите им не са ги закарали в детското заведение навреме. "Синът ми ме дърпа сутрин и ми казва: "По-бързо, тате, че пак няма да ми дадат закуска", обяснява втрещеният баща. Срещата с директорката и персонала на въпросната детска градина обаче не е довела до нищо. "Получихме само мънкане и смотолевени извинения. Никой обаче не пое отговорност за безумните наказания", пише побеснелият родите, видяха от БЛИЦ.