Детска градина наказва възпитаниците си с… глад!

Детска градина наказва възпитаниците си с… глад!
4.5 (90%) 2 votes

Детска градина в столицата не дава закуска на дечицата, които закъснеят

Детска градина в София използва скандален метод, за да се опитва да възпитава поверените в нея дечица. Персоналът в една детска градина в столицата наказва дечицата с… глад! Скандалната история беше споделена от Бранимир Янков, баща на едно от потърпевшите деца. Вбесеният родител използва социалната мрежа Фейсбук, за да разкаже безумието, за което е научил от 5-годишния си син.

Детска градина наказва децата с глад

Детска градина наказва децата с глад

„Малкият ми син се прибра много изнервен от детската градина една вечер. В началото не искаше да си признае, но в последствие разказа, че сутринта е бил наказан с лишаване от закуска“, разказва вбесеният баща. Освен момченцето, същото наказание е отнесло и едно момиче. Причината? Закъснение сутрин. Оказа се, че всички деца, които не отивали навреме в скандалната детска градина, за назидание били наказвани да не закусват.

Бранимир е говорил и с родителите на други деца и се оказало, че и техните отрочета доста често остават гладни сутрин, понеже родителите им не са ги закарали в детското заведение навреме. „Синът ми ме дърпа сутрин и ми казва: „По-бързо, тате, че пак няма да ми дадат закуска“, обяснява втрещеният баща. Срещата с директорката и персонала на въпросната детска градина обаче не е довела до нищо. „Получихме само мънкане и смотолевени извинения. Никой обаче не пое отговорност за безумните наказания“, пише побеснелият родите, видяха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Детска градина наказва възпитаниците си с… глад!”

 1. Mortisa Morti

  мар. 01. 2014

  Ало,разкрития какво сте зареали,нищо няма да им стане на децата,ако не хапнат точно в осем часа,Другото е по важно-така се калява дисциплина-толкова дефицитна "стока" в Бьлгария
  Родителите трябва да са благодарни на вьзпитателите,защото те вьршат тяхната работа.Не може да се закьснява сутрин и точка по вьпроса,на който не му изнася .да си дьржи детето в кьщи.

 2. Мунчо

  мар. 01. 2014

  Ами те водят и някакъв учебен процес, все пак, може ли да си закараш детето в девет, за да се наспиш, после пък ще са ви виновни, че не е научено…

 3. критик

  мар. 01. 2014

  Приема на децата в детските градини е сутрин до 8 часа , най-късно.Ако се налага да закъснеят, родителите трябва да се обадят и да предупредят учителката, защото закуската се приготвя на база брой присъстващи деца и не винаги има допълнително за да се нахранят тези, които идват в 9-10 часа.
  Родителите трябва да спазват правилника на детското заведение и да предупреждават за закъснението си, а не да се сърдят.Не е редно деца, отишли навреме да стоят гладни и да чакат да дойдат закъснелите за да се требват за храна.

 4. Пак мунчо

  мар. 01. 2014

  Доколкото знам, има и някакви изисквания на санитарните ли, на хигиено-епидемиологичните ли, органи – храната да се изхвърля в девет…

 5. Brain

  февр. 12. 2017

  И четиримата дали мнение по тази история, сте далеко от деца, здраве, възпитание, педагогика!
  Няма да ви обясняеам, защото, ако си се родил глупак, това е за цял живот…

Добавете коментар