Лили Иванова нае млад иконом за покоите си

Лили Иванова ще редува двете си жилища
1

Примата Лили Иванова нае млад домакин за мандардата си на „Оборище”

Апартаментът на Лили Иванова на централната столична улица „Оборище” бе необитаем през последните няколко месеца. Оказа се, че причината за това бил ремонт, който освежил жилището. През това време певицата живяла в друг свой имот в комплекса от затворен тип в столичния кв. „Кръстова вада”.
В началото на седмицата Лили Иванова напусна новия си апартамент и се отправи към покоите, които я приютяваха през последните 40 години. Разстоянието тя преодоля с джип, управляван от личен шофьор. Когато Лили стигна до ул. „Оборище, слезе от колата и хлътна в кооперацията си – разказва „Уикенд”. Водачът на сребристият й мерцедес пък остана в автомобила. Ясно бе, че певицата скоро ще се върне.

Лили Иванова
Лили Иванова ще редува двете си жилища

След около половин час естрадната прима излезе, придружавана от млад иконом. Той крачеше на метри пред нея, понесъл 2 букета от любимите й бели рози и хризантеми. Цветята вероятно са били оставени от почитатели. Наскоро наетият младок помогна на Лили Иванова да сложи букетите на задната седалка на автомобила и се върна обратно в мансардата й. Певицата пък бе откарана от шофьора си в новото си жилище в „Кръстова вада”. Сега, когато старият й апартамент е освежен, вероятно примата ще живее и на двете места – отбелязва изданието.[kkstarratings]

1 коментар
  1. Йосиф Цанков казва

    Арсеник и стари дантели…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.