Антония Петрова се умопобърка: Вижте какво си науми!

Антония Петрова се умопобърка: Вижте какво си науми!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова се умопобърка тотално, смятат дори феновете й!

Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова-Бередин ошашави всички. Тоца се умопобърка на тема кукла Барби.

Миската си е наумила да премахне две от ребрата си – най-крайните, плаващи, които пречат и разширяват талията й. С тази интервенция Антония Петрова е убедена, че ще запази съвършения си вид и нежната си фигура.

Лудна ли Антония Петрова или това е поредният пиар?!

Лудна ли Антония Петрова или това е поредният пиар?!

Родената в Пазарджик миска Антония Петрова има един наръч призове за красота не само от наши конкурси, но и от световни, но все още недоволства заради външността си. И иска да прибави още и още.Признава, че външния й вид е нейната мания и тя иска да изглежда уникално. Затова и си е набелязала ребрата, след като извърши „поправки” из тялото си къде ли не.

А за скандалната изкусителка ребрата, които си е нацелила да премахне последните две ребра на гръдния си кош, които според нея стърчат грозно и неестетично. С тази операция Антония Петрова е убедена, че с нищо няма да застраши здравето си, а ще се приближи до идеала за женска красота – куклата Барби.

Припомняме, че фобията заля почти целия свят. И достигна до гротескни състояние.

21-годишната украинка Валерия Лукянова си постави за цел да прилича като пластмасовата си двойничка куклата Барби. След серия пластични операции младата девойка твърди, че целта на живота й е да се превърне в човешки вариант на световноизвестната кукла. Лицевите й изображения и телесни пропорции вече говорят само за едно – тя се е превърнала в прототип на това, което силно желае.

Обсебена от идеята е и британската тинейджърка Винъс Анжелик, която все пак може още да желае, докато застигне „конкурентката” си от Русия.

Да видим какво ще направи и нашенската Антония Петрова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Антония Петрова се умопобърка: Вижте какво си науми!”

  1. Д-р Хахо Куков - психиатър

    мар. 01. 2014

    Мис/мисис Крокодил пак е забравила да си изпие розовите хапченца !!!

Добавете коментар