Съдба: Ето какво се случи с милионершата Елена Бекриева в Пловдив!

Съдба: Ето какво се случи с милионершата Елена Бекриева в Пловдив!
5 (100%) 1 vote

Понякога и богатите ги сполетяват чисто човешките несгоди!

В този илюзорен свят нищо не е вечно. Всичко е преходно и временно. Но едва ли може да си представи обикновеният човек, че същата участ, която ни тресе вече с години продължилата „демокрация”, ще засегне и едни от най-богатите.

Империята на строителния бос Димитър Бекриев се разпадна и неговата съпруга Елена е сред продавачките на мартенички насред площада пред централна поща. Това съобщи сайтът Под тепето.

Елена Бекриева продава мартеници на площада

Елена Бекриева продава мартеници на площада

Предприемачът изгради цяла империя, строеше разкошни апартаменти, семейството живееше в лукс и разкош. Бекриев успя да „грабне” доста апетитни имоти и то с подкрепата и не без „участието” на легендарния лекар-екскмет на град Пловдив Чомаков. Това бяха тридесет декара, разположени в жилищен комплекс „Тракия”, сградата на кино „Христо Ботев” и още доста доходоносни и съблазнителни парцели из целия град.

Но, както казват предците ни, всяко начало си има край. Дали недалновидно управленско решение, подпечатано с огромна доза алчност и разпиляване в много страни с цел огромни печалби или поради общата финансова стагнация, тресяща както народа ни, така и Европа, но и Бекриев го закъса. И то доста яко.

Той все още мечтае за реални купувачи на замразените си строежи, част от които са запорирани от банките, а съпругата му търси начин да свърже двата края. Както всички нас.

Една от изцепките на строителния предприемач беше да строи суперголям хотел, със ски писта на Цигов чарк край язовир Батак. Планът беше пистата да мери върховете и да влиза чак до предверието на хотела. Е, сега все още стоят бетоновите конструкции като застинали фигури на безумието и мегаломанщината. И няма никакъв шанс те да бъдат размразени.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Съдба: Ето какво се случи с милионершата Елена Бекриева в Пловдив!”

  1. George Hristov

    февр. 28. 2014

    Bravo na zenata ne e sednala da stoi yspehi BRAVO

Добавете коментар