Изясняват се причините за инцидента

Ток уби на място двама млади мъже.

Единият от тях е синът на собственика на хотелски комплекс „Фантазия” в парк Кенана, разположен в близост до Хасково. Другата жертва на тока е близък приятел на младежа.

Трагичният инцидент се е разиграл около 9.30 ч. днес. Двамата млади мъже са останали на място. Те били повалени от тока, докато се опитвали да монтират пилон, на който да окачат родния трибагреник по случай наближаващия Национален празник – 3 март. Новината за нелепата смърт на двамата млади мъже бе съобщена от електронното издание на вестник „24 часа”. За момента не е известна причината, поради която през металната тръба (пилона), е протекло електричество, което е станало причина за трагедията.

[caption id="attachment_307171" align="alignleft" width="300"]Изясняват се причините за инцидента Изясняват се причините за инцидента[/caption]

Запознати посочват, че единият от загиналите млади мъже е големият син на собственика на хотела Румен Балкански.

От областната дирекция на МВР в Кърджали съобщиха и за друг нелеп инцидент, който е причинил смъртта на възрастен мъж. 71-годишен жител на кърджалийското село Божурци, община Черноочене е издъхнал, след като паднал в кладенеца на двора си в резултат, на което се удавил. При извършения първоначален оглед на трупа не са били открити следи от насилствена смърт. Първоначалните данни по случая сочат, че вчера възрастният мъж е извършвал ремонтни работи на кладенеца. Безжизненото му тяло е било извадено от спасителен екип на Областното управление на ПБЗН, след което е приведен за аутопсия в болницата в Кърджали. По случая е образувано досъдебно производство.

По-рано днес бе съобщено и за смъртта на местен депутат от Варна. Дарик радио уточнява, че общинският съветник Петър Тодоров, е издъхнал след дълго боледуване. Тодоров бе местен депутат от „Промяна за Варна”. Хората, които са го познавали го определят като достоен политик, заемал активно участие в развитието на морската ни столица през последните няколко години. Колегите му от общинския съвет през сълзи споделят, че ще го запомнят като добър приятел и колега, пише Блиц.