Стефан Диомов разкрива, че Ева е скъсала съболезнователното му писмо

Стефан Диомов продължава с разкритията около дрязгите между него и любимата на няколко поколения формация Тоника. Легендарният композитор с мъка споделя, че въпреки желанието му, изглежда няма никакъв шанс отношенията между него и създадената от него група да се подобрят. В разтърсващо интервю за ТВ7 Стефан Димов разкрива, че не е бил допуснат да отиде на погребението на Гого.

[caption id="attachment_307167" align="alignleft" width="300"]Ева е скъсала съболезнователното писмо от Стефан Димов Ева е скъсала съболезнователното писмо от Стефан Димов[/caption]

"Просто не ме пуснаха", с мъка признава композиторът. Това обаче далеч не е всичко. Стефан Димов разкри, че вдовицата на Гого - Ева, е накъсала на парчета съболезнователното писмо, което й е изпратил. "Ева е скъсала писмото и е казала, че не съществувам. Че съм бяло петно", разказа създателят на Тоника. Именно от тези думи на певицата го е заболяло най-много.

И затова се е стигнал до решението му да забрани на Тоника да пеят песните му. "Щом като аз не съществувам, как може да съществуват песните ми? Затова ще им забранят да пеят песни на несъществуващ човек", зарече се композиторът от ефира. Стефан Димов обаче не скри, че му е обидно от цялата ситуация. Най-вече защото всички тези песни ги е писал специално за Тоника. И сегашното им отношение към него, го обижда, предават от БЛИЦ.