Росен Петров вика Бойко на бой! (Познай кой щял да бъде осакатеният!) Преглеждания: 9989

Росен Петров не ги обича тия работи! Лошо биел бъдещият МВР-шеф!
1
5/5 - (1 vote)

Росен Петров сериозно се е засегнал от шегичките на Борисов по негов адрес – драпа за възмездие

Росен Петров като същи офицер с наранена чест – хвърли бялата ръкавица в лицето на Бойко Борисов.

Вчера бившият премиер си позволи твърде дебелашки шегички по адрес на дясната ръка на Николай Бареков. Въпреки, че не искаше уж да пада на нивото на Бойко, Росен Петров показа, че се е засегнал много от думите му.

Бившият журналист направи повече от ясен намек за обвързаността на Борисов с криминалния свят. Може би точно по тази причина Бойко забрави времето, когато лично му е звънял на рождения ден, за да му каже „Да си жив и здрав, ювиги!”. Твърденията, че е свързан с трафика на дрога, явно са го извадили от равновесие, за да си позволи дни след това да разказва нетактични вицове по адрес на Росен Петров.

Росен Петров не ги обича тия работи! Лошо биел бъдещият МВР-шеф!
Росен Петров не ги обича тия работи! Лошо биел бъдещият МВР-шеф!

Заместник-председателят на „България без цензура” (отново в ефира на ТВ7)благодари на някогашния си приятел за това, че е познал кой ще е следващият шеф на МВР. Но за дебелашкия му хумор бившият сценарист на Слави няма да има милост!

Росен Петров очаква Бойко да го нарече сакат, защото има пирон в крака и куца след счупването му. Борисов се главозамаял, защото около него имало само подмазвачи, а не интелигентни хора, които да го приземяват.

За разлика от него, Росен Петров се е возил в собствена кола, а не с бронирани автомобили и охранители. Новият политик отново намекна, че Бойко има какво да крие с коментара си, че много престъпници са „другата страна на барикадата”. Страхът им обаче продължавал, затова се подсигурявали.

Засегнатият о.з Росен Петров реагира като в роман за засегнатата си чест. Вместо на дуел, покани шегаджията на боксов мач, а от събраните пари, можели да направят дарение за деца. Дясната ръка на Бареков обаче не е загубил чувството си за хумор: „Не знам само, след един такъв мач, кой ще има физически недъг.”

Е, бъдещият шеф на МВР „обърна палачинката” като каза, че предложението е шега. Той обаче обяви намерението на партията си да осигури на Бойко така лелеяните предсрочни избори.

В края на разговора Росен Петров заяви категорично, че следващият път, в който влезе в сградата на Народното събрание, ще го направи като депутат!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. бобо казва

    квазимодо луд ли е? Бойко Борисов никога няма да посегне на ИНВАЛИД, особено УМСТВЕНОИНТЕЛЕКТУАЛЕН!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.