Билки против алкохолизъм спасиха семейния ми живот!

Билки против алкохолизъм спасиха семейния ми живот!
3.67 (73.33%) 3 votes

Пише ви една обикновена българска жена, която успя да събере парчетата на разбитото си семейство с билки против алкохолизъм – Алкофитал

Билки против алкохолизъм спасиха семейството миКазвам се Ирина Филипова и съм на 39 години. Работя като счетоводителка. Омъжих се когато бях на 18 години. Оттогава за мен няма друг мъж, освен моя мъж. Не е идеален, но сме преживели много с него и не мога да си представя живота с друг или сама. Добър е, трудолюбив е, но има един лош навик – алкохолик е. Успях да го откажа от този му навик благодарение на билки против алкохолизъм. Аз много съм чела за лечение с билки, но този продукт, на който попаднах, е нещо изключително добро. Става въпрос за капките Алкофитал, които се използват за лечение на алкохолна зависимост. Заради пиянството с мъжа ми бяхме стигнали до там, че да не си говорим и малко оставаше да се разделим.

alkoFital_Аз не исках това да се случва, затова започнах да правя всичко, което ми е по силите. Освен, че му давах тайно от билки против алкохолизъм – Алкофитал, аз му говорех непрекъснато и мисля, че думите ми все пак са стигнали до сърцето му, защото го виждах как се бори и се опитва да се откаже да пие. Но, като не може сам, защо да не му се помогне с нещо, което е създадено за борба с алкохолизма? С билки против алкохолизъм – Алкофитал аз успях за 2 месеца непрекъснато даване да направя така, че той да си мисли, че сам е спрял да пие и това да го мотивира още повече. Намерих начин да си върна спокойствието в къщата. Дано моята история помогне и на други жени, които искат да откажат мъжете си от алкохола. С билки против аласохолизъм Алкофитал това е напълно възможно.

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар