Лили Иванова пръска по 200 бона за тоалети годишно

Лили Иванова не повтаря тоалет на сцената
0

Естрадната ни прима Лили Иванова лудна по топдизайнери, поръчва си дрехи по интернет

„Уикенд” е направил изчисления, че Лили Иванова харчи за тоалети над 200 хиляди лева годишно. Естрадната ни прима е известна със своя изтънчен вкус, който обаче й излиза доста солено – разкриват пред изданието хора от обкръжението на певицата. Тя харчела по 15-20 хилядарки на месец, за да е винаги в крак с модата. Закон при нея било тоалетите за сцена никога да не се повтарят, затова си и описвала в специален тефтер къде с какво се появява.
„На стари години Лили Иванова сякаш превъртя. Навремето също се кипреше като кокона, но сега хвърля баснословни суми за парцали. Като обсебена е. Николета Лозанова пасти да яде” – одумват я в гилдията.

Лили Иванова
Лили Иванова не повтаря тоалет на сцената

Певицата пазарува основно от 3 лъскави бутика в столицата, в които получава грандиозни отстъпки – до 40-50 процента. От няколко месеца насам обаче Лили Иванова се е изтарикатила и поръчва дрехи от интернет сайтове за пазаруване. Звездата предпочитала италиански и английски портали за онлайн търговия.
„При нея е страшно! През ден, пред два в жилището й пристигат пратки, в които са опаковани луксозни дрехи, чанти, обувки и дори бижута” – издават нейни съседи.
Лили Иванова си пада по дизайнерски тоалети на Кристиан Диор, Живанши, Филип Плейн, Даян фон Фюрстенберг, Крис Ван Аш и прочее авангардни модисти – отбелязва изданието.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.