Скандален запис на Ердоган разбуни социалната мрежа!

Скандален запис на Ердоган разбуни социалната мрежа!
5 (100%) 1 vote

Ердоган отново разбуни духовете в съседна Турция!

Премиерът на южната ни съседка Реджеп Ердоган отново „сгази лука”. Турският първи на държавата бе хванат на запис как дава скандални съвети на наследника си. Той учи младият си син да не взима малко пари, а да иска много повече средства, отколкото му дава, за да стартират желаещите някакъв бизнес. Освен това наставлява наследника си в хватките как да излезе чист от закона. Какви машинации да приложи, че ако го разследват за корупция и далавери, да съумее да „излезе чист от водата”.

Ердоган дава скандални съвети на сина си

Ердоган дава скандални съвети на сина си

И всичко това е записано и разпространено по социалната мрежа. Самият турски премиер обаче отрече да се е случвало нещо подобно. Според думите му това са ловки машинации на негови политически опоненти, които целят само и единствено да го наклеветят, понижат рейтинга му и да предизвикат недоволството на народа. Знае се, че демонстрациите в Анкара, Истанбул и други по-малки и големи градове на Турция продължават.

От правителството успокоиха поданиците си, като заявиха, че ще се извършат проверки дали скандалните записи са истински. Засега липсва достоверна информация за верността на това, което е разпространено из Интернет пространството.

Но думите президентът Абдуллах Гюл на отново предизвика ескалация на напрежението сред стачкуващите. Същият заяви, че се подготвя закон, който гарантира повече власт на управляващата политическа власт над съдебната.

Засега има някакво затишие сред бунтарите в Истанбул. Но спокойствието е нетрайно. Хората са готови отново да излязат на улицата заради тегнещата над страната им подкупничество и деморализация на висшите управници.

Според наблюдаващите политическите събития в южната ни съседка протестиращите са готови да отстояват гражданското си право по подобие на станалите събития в Украйна. Те са решени да стачкуват дотогава, докато не свалят от власт премиера си Ердоган.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар