Росен Петров не беше допуснат в Народното събрание

Росен Петров не беше допуснат в Народното събрание
5 (100%) 1 vote

Росен Петров се опита да влезе в сградата на Парламента от името на България без цензура, но гардовете го спряха

Росен Петров не беше допуснат в сградата на Народното събрание. Новият член на България без цензура беше спрян от гардовете на НСО на самия вход на Парламента. Бившият водещ в бТВ се опита да влезе при депутатите, за да им остави агитационни материали, свързани с операцията „Чисти ръце“, за която настоява лидерът на България без цензура Николай Бареков.

Росен Петров не беше допуснат в Народното събрание

Росен Петров не беше допуснат в Народното събрание

Заедно с Росен Петров, в Парламента се опитаха да нахлуят и няколко поддръжнички на партията на Бареков, които искаха да разговарят с Румен Йончев. Охраната обаче категорично не им позволи да влязат и ги задържа на вратата. Самият Николай Бареков малко по-рано днес заяви, че настоява за провеждането на операция „Чисти ръце“ в Парламента, за да бъдат извадени наяве всички корумпирани политици, които да напуснат Парламента.

Припомняме ви, че Росен Петров предизвика грандиозен публичен скандал преди няколко седмици след като обяви в ефира на предаването си „Нека говорят“, че се присъединява към България без цензура. Заради това си действие, Росен Петров беше свален от ефира на бТВ и позорно натирен от телевизията, припомнят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Росен Петров не беше допуснат в Народното събрание”

  1. бобо

    февр. 27. 2014

    квазимодо пъпеша се влюбил в циганката осералда дудукова!

  2. да да да

    февр. 27. 2014

    мислех го за по-зрял и умен човек,но се оказа поредното л-но.може 1000 пъти да повтори че някой има сестра но това няма да стане истина и хората знаят че е поредния халосни патрон.дано навреме се усети и вземе в ръце иначе язък му за големите думи.явно за това и слави е усетил че е поредното рядко за да го разкара от екипа си.

Добавете коментар