Не искам вече да бъда алкохолик!

Отървах се от алкохолизма с капките Алкофитал
0

Аз съм алкохолик, но вече промених живота си

Отървах се от алкохолизма с капките Алкофитал

Бях на 11 години, когато дойде демокрацията. Познавах добре миналото и живях в настоящето, което ме направи това, което съм. Аз съм човек, който има проблеми с алкохола. Може да се каже, че съм алкохолик, но предпочитам да мисля за себе си като за зависим, защото все идва време, в което човек може да се откаже от зависимостта, си. В крайна сметка аз не съм се родил алкохолик и това е порок, а не тумор. Хората даже с туморите се оправят, а аз пък да не мога с един алкохолизъм да се справя. Не ми се вярва…

Така си мисля от много години и от много време се каня да откажа алкохола, но все се случваше така, че не намирах стимул и време. Не че нямах време или нещо такова, по-скоро не съм улучил подходящия момент. Сега започнах лечение, което е комбинирано и което дава много добри резултати. Заедно с новата ми приятелка посещаваме психолог и взимам капки за лечение на алкохолизъм – Алкофитал. Капките са билкови, взимам ги от три седмици, вече съм изпил три опаковки и смея да кажа, че има много добър ефект от тях. Може би защото в началото започнах с по-завишена доза, не знам.

За някои това време може да не е много, но за мен е важно, защото все пак започнах. А аз като започна нещо, го карам докрай. Сега почивам малко от капките за лечение на алкохолизъм Алкофитал, но след месец пак ще ги почна. Смятам, че те ми помогнаха най-добре от всичко, което съм опитва досега да повярвам, че все пак аз наистина не съм роден алкохолик и мога да се поправя.

Жоро Николов от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.