Ясновидец: Извънземни ни зомбират с тунели под Витоша!

Ясновидец: Извънземни ни зомбират с тунели под Витоша!
5 (100%) 2 votes

Стамен Стаменов разказа страховити неща!

Подземията на столицата са опасани с тунели, прекопана е територията и под цяла Витоша. Подземията с дължина над петнадесет километра са дело на древна извънпланетарна цивилизация. Тя е целяла да зомбира цялото човечество и да извлече полза за себе си. Нашите географски площи са необходими и на някои злонамерени земни сили и държави. За това алармира уфологът и ясновидец Стамен Стаменов. Според специалиста България разполага с изключително голямо количество злато, което се изнася инкогнито. И от това печелят шепа хора, облечени с власт, а народа ни страда и гладува, твърди спеца пред зрителите на ТВ7.

Според ясновидеца страната и хората в нея се облъчват и зомбират. Затова се случват различни невероятни и жестоки, а доста често и трагични случки.

Ясновидецът стресна доста хора с изказването си

Ясновидецът стресна доста хора с изказването си

Екстрасенсът и ясновидец засегна и проблема с дупката в Царичина. Според него там е копано през 1990 година. Разкопките са продължили година и половина. В това начинание са вложени не огромни суми от порядъка на 160 милиона лева, както бе оповестено, а в пъти по-малки суми. Според него старта на експеримента е обвит с мистерия. Древното писмо, което е открито при разкопките е принадлежало на стара цивилизация извън пределите на Земята. За това свидетелствуват разкритията на тайните служби в Израел. Според тях това е демонстрация, при която на психична основа се въздейства на човечеството. Опитът е съвместен между извън планетарен разум и земни сили, които целят да докарат хората до състояние да бъдат управлявани, манипулирани, дори да се самоубиват или самоунищожават.

Според специалиста и ясновидец жителита на нашата планета са били масово измамени. Но Стамен Стаменов не изключва и възможността в тази всеобща „лудост”, в която по един или друг начин се вкарва човечеството да имат пръст и много от тайните служби на редица европейски страни. Причината е, че те разполагат с психотропни оръжия, с които могат да облъчват населението на Земята откъдето и както си поискат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Ясновидец: Извънземни ни зомбират с тунели под Витоша!”

  1. GAUDI

    февр. 27. 2014

    вярно е.преди години работих…,а на военното министерство му казваха,,малкия пентагон,,-по времето на бай ТОШО.мои колеги ме предупредиха,когато имам път около него да се старая да вървя на отсрещния тротоар и по-бързичко .

  2. racho

    февр. 27. 2014

    LUD ZA VRAZVANE

Добавете коментар