„Денсинг старс” без Албена Денкова

С участието си Албена Денкова искала да изчисти имиджа на мъжа си
1

Фигуристката Албена Денкова спряна от мъжа си Максим Стависки

Албена Денкова все още не е потвърдила окончателно участието си в „Денсинг старс” – пише „България днес”. Причина за колебанията на фигуристката бил мъжът й Максим. След инцидента през лятото на 2007 г., когато в катастрофа Стависки уби един човек, а Мануела Горсова изпадна в кома, шампионът избяга от България – припомня изданието.
Стависки и Албена Денкова живеят в Русия вече няколко години. Спортистката дори напусна поста председател на Федерацията по фигурно пързаляне, за да отглежда сина си от Максим в Русия. Предложението за „Денсинг старс” веднага заинтригувало Албена, но Максим изразил позицията си против. Вероятно той е наясно, че участието й отново ще раздуха историята около катастрофата, която е негов кошмар от повече от 6 години.

Албена Денкова
С участието си Албена Денкова искала да изчисти имиджа на мъжа си

Родителите на Мануела многократно са твърдели, че Максим не се интересувал от състоянието й. Според Максим, ако Албена Денкова участва в танцувалното риалити, много хора ще си кажат, че докато Горсова страда, тя и Стависки си живеят живота.
От своя страна фигуристката искала да участва, за да изчисти имиджа на Максим и да го представи като внимателен мъж и грижовен баща. Дали обаче Албена Денкова ще влезе в шоуто, предстои да разберем. Засега сигурни са Саня Жекова, Бате Енчо, Албена Михова, Златка Райкова и Нана.[kkstarratings]

1 коментар
  1. racho казва

    UUUUUU TEJA BUKLUCI NE NI GI PROBUTVAITE BUKLUCI UBIICI UUUUUUUUUUUUUU

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.