Писмото на Цвета Кирилова до Местан запали пожар в мрежата!

Цвета Кирилова е новата героиня на Фейсбук и патриотите!
5

Цвета Кирилова обедини българите както нито един политик в последните десетилетия, но и разсърди малцинствата

Цвета Кирилова от почти два дена е новата героиня във Фейсбук – групите за патриоти, но и не само!

Отвореното й писмо до Местан не само стана най-споделяният и харесван пост в мрежата! Посланието й запали като искра бурни дискусии и направи уж невъзможното – да обедини прословутите с индивидуалността си българи.

Бившата водеща на Нова беше залята с положителни отзиви и подкрепа, защото изрази с най-точните думи отношението на всички. Не става въпрос за дискриминация, не става въпрос за ултранационализъм, а едно важно условие – да се спазва Конституцията на Република България – за всеки гражданин – еднакви права и отговорности! Така не само ще се изпълни завета на Левски, но и ще помогне на общата ни родината да се оттласка от дъното.

Мнозина припознаха в Цвета Кирилова толкова търсения нов политически лидер, който би събрал изключителна народна подкрепа, без да крие срамно минало. Други – тъкмо обратното! Надяват се, някоя амбициозна политическа формация или корпорация да не се опита да я примами с обещания за власт както други журналисти.

Малцинствата също не останаха безмълвни и взеха отношение към писмото на Цвета Кирилова. Някои разбраха посланието й като гневен вик към политическата каста, която си играе с етническия мир преди всички избори. Други – възроптаха! Нямало кой да отглежда земята, да чисти улиците и да строи домовете на фанатизираните българи! Което пък доведе до нова вълна онлайн спорове!

Безучастни към писмото на Цвета Кирилова обаче няма, на което им беше отговорено с:
cveta kirilova FB

5 коментара
 1. Kalina Georgieva казва

  Много точно и вярно казани думи.Време е политиците да се замислят, защото не само от ДПС, но и останалите властници неведнъж са погазвали конституцията.

 2. Василка Михалева казва

  Най после се намери една смела жена да каже истината която витае в пространството.А за нарушен етнически мир той съществува в главите на лъжливите и крадливи политици.Те не виждат глада и мизерията сред обикновения народ,а им се привижда нарушен етнически мир в празните им глави.

 3. Christo Anastasov казва

  Когато няма смели мъже да благодарим на Бога че ни е изпратил смели жени!

 4. Нели Янакиева казва

  Прекрасна и умна жена!

 5. Нели Янакиева казва

  Прекрасна и умна жена!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.