Бойко Борисов се спука от смях във Фейсбук: Уво’78! (СНИМКА)

Бойко Борисов и емотиконите владее!
5

Бойко Борисов се доказа като заклет Фейсбук-маниак – удари го на сладки (след)казармени спомени в мрежата

Бойко Борисов зарадва родния мачо като сподели скъп (след)казармен спомен!

Бившият премиер не пропусна да разпусне с новата си слабост, въпреки непрекъснатите главоболия, които му причиняват идеологически врагове, депутати-бегълци или бивши приятели.

Само преди двадесет минути соченият с основание за мачо, сподели позабравена радост от миналия век, че дори и хилядолетие! Негов стар приятел от казармата го намерил в мрежата и му изпратил чернобяла снимка! На въпросния кадър е запечатан онзи специален момент за всеки мъж на средна възраст, който се равнява по сила на първото юнашко напиване, първия „знаете-какво” и първия внук!

Преди тридесет и пет години и няколко месеца, точно на сакралната дата – 9 септември, другарят Бойко Борисов е крещял в несвяст: „У-ВОЛ-НЕ-НИ-ЕЕЕЕЕ!”

Бойко Борисов и емотиконите владее!
Бойко Борисов и емотиконите владее!

Дали заради паметното събитие или някогашния национален празник, бившият премиер побърза да я сподели във Фейсбук. Напоследък не само е особено активен в социалната мрежа, но и изненадва последователите си не само с кадри от политически мероприятия.

Бойко Борисов в типична поза дори и в миналото хилядолетие! Дори и с тези панталони-трепач!
Бойко Борисов в типична поза дори и в миналото хилядолетие! Дори и с тези панталони-трепач!

Най-популярни до сега бяха снимките с дъщеря му, когато пак на него се падна паричката на Бъдни вечер и онази прословуто незаконно фото в ЦРУ!

Те бяха посрещнати с ентусиазъм, но никоя не предизвика коментар като: „Накарай Станишев да покаже такава!”. А това Бойко Борисов го обича повече от „Конграчулейшънс!”

5 коментара
 1. Rumyana Gosposinova казва

  НА КАКВИ ВСИЧКИ БОГОВЕ, ЩЕ СЕ МОЛИШ, КАТО НЯМА ТАКИВА…….ИМА ЕДИН БОГ И ТОЙ ОБИЧА БОРИСОВ

 2. Rumyana Gosposinova казва

  БОРИСОВ, НЕ Е ФЕЙСБУК МАНИАК, А ОБИЧА ХОРАТА И ИСКА ДА СПОДЕЛЯ ВСИЧКО С ТЯХ……ЯСНО ЛИ ВИ Е. нали ние във фейсбук ви правим рекламите,я не обиждайте на маниаци…

 3. ивайло манолов казва

  Боѝко Борисов винаги си е бил пич,човек с достоѝнство,наѝ-вече ме радва,че не успяха да го овъртят да се раздели с Цветанов, платиха на отцепниците и те сега ще манипулират "златния кворум"със златния поруган предателски пръст,продажници,Христос беше предаден от сребролюбци,Левски също,ще си платите за това!!!

 4. Joro V. Stoianov казва

  хахаха, яко 🙂 увото е нещо специално за един мъж! и се кефя на моето! и той същата поза и физиономия ццц егаси 😀 п.с. не съм фен на партията му да отбележа все пак!

 5. Christinka Todorova казва

  A,NAKARAI sTANISHEV DA POKAJE TAKAVA SNIMKA,A-A-A…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.