Люта война в Нова тв

Люта война в Нова тв
5 (100%) 2 votes

Ани Цолова и Ани Салич гуша за гуша

Телевизионните рокади, които стартираха преди няколко месеца, опънаха до краен предел нервите на звездите от екрана.

Именно те се превърнаха в ябълката на раздора между редица колеги, които се хванаха гуша за гуша, забравяйки за дългогодишните си близки приятелства. Твърди се, че сред най-сериозно пострадалите от трансферите и аферите на медиите е Ани Салич. Тя вече не си говори почти с никой от колегите, отбелязва на страниците си вестник „Ретро”.

Ръководството на bTV още не може да повярва, че дългогодишната служителка ги е предала. В същото време пък на новото й работно място в конкурентната медия я недолюбват, тъй като се има за голяма звезда и се държи надменно с колегите си.

Ани Цолова и Ани Салич гуша за гуша

Ани Цолова и Ани Салич гуша за гуша

Запознати подчертават, че топ новинарката изпаднала в изолация още в bTV и не поздравявала голяма част от екипа.
Работещите там твърдят, че Ани е страшен сноб и се има за много повече от техническия персонал. Тя не разменяла и дума с оператори, осветители и гримьори.
Единственият, с който новинарката се разбирала бил екпанният й партньор Юксел Кадриев.

В последно време тя успя да се изпокара дори и с него, след като стана ясно, че всички семейни тайни, които му споделяла като на приятел, били разнасяни из коридорите на медията, а от там стигнали и до пресата.
Научавайки за предателството му, Салич спряла да коментира с него дори и прогнозата за времето.
Новинарката спряла за поздравява и колегите си Ани Цолова и Виктор Николаев, след като разбрала, че отиват в Нова тв.
Тя дори коментирала пред останалите водещи в нюз рума, че са предатели, които се интересуват само от парите. Не след дълго обаче и тя последва примера им.

Заради коментарите й, Ани Цолова не желае да види колежката си и се извръща настрани всеки път, щом тя се доближи до студиото им. За разлика от нея, Виктор Николаев проявява кавалерство и разговаря с нея от няма и как.
Стигнало се до там, че Цолова дори отказала на Салич да я покани да гостува в сутрешния блок, където да обясни промените в новинарския блок. Ани Цолова била категорична, че ако новинарката влезе в студиото им, тя напуска, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар