Почина един от лидерите на ДСБ-Варна

Почина един от лидерите на ДСБ-Варна
4 (80%) 4 votes

Живко Дорийски беше сред най-изтъкнатите фигури в ДСБ, лидерът на партията Радан Кънев е в шок

Един от лидерите на ДСБ Варна почина неочаквано днес. Живко Калчев Дорийски се е споминал малко по-рано днес, а вестта за кончината му беше официално оповестена от Реформаторския блок, от който са част и ДСБ, във Фейсбук. „ДСБ Варна изгуби изключително ярка личност. Един истински демократ, прекрасен човек и наш брат“, написаха в официалната си Фейсбук страница от Реформаторския блок.

Живко Дорийски беше сред лидерите на ДСБ Варна

Живко Дорийски беше сред лидерите на ДСБ Варна

Лидерът на ДСБ Радан Кънев също не скри шока си от смъртта на Живко Дорийски. Кънев коментира, че за пръв път след смъртта на баща си се чувства толкова съсипан и е плакал толкова много. Все още не е ясна причината за смъртта на човека на ДСБ. Последното нещо, което Живко написал в профила си във Фейсбук дни преди да почине, са думите от срещата на ДСБ в София – „Заедно сме по-силни“, научиха от ПИК.

Припомняме ви, че това е вторият политик, който напуска този свят в рамките на само една седмица. Преди дни народният представител от Коалиция за България Димчо Михалевски също почина внезапно. Червеният политик не успя да се пребори с усложненията от коварен грип.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар