Живко Дорийски беше сред най-изтъкнатите фигури в ДСБ, лидерът на партията Радан Кънев е в шок

Един от лидерите на ДСБ Варна почина неочаквано днес. Живко Калчев Дорийски се е споминал малко по-рано днес, а вестта за кончината му беше официално оповестена от Реформаторския блок, от който са част и ДСБ, във Фейсбук. "ДСБ Варна изгуби изключително ярка личност. Един истински демократ, прекрасен човек и наш брат", написаха в официалната си Фейсбук страница от Реформаторския блок.

[caption id="attachment_306722" align="alignleft" width="300"]Живко Дорийски беше сред лидерите на ДСБ Варна Живко Дорийски беше сред лидерите на ДСБ Варна[/caption]

Лидерът на ДСБ Радан Кънев също не скри шока си от смъртта на Живко Дорийски. Кънев коментира, че за пръв път след смъртта на баща си се чувства толкова съсипан и е плакал толкова много. Все още не е ясна причината за смъртта на човека на ДСБ. Последното нещо, което Живко написал в профила си във Фейсбук дни преди да почине, са думите от срещата на ДСБ в София - "Заедно сме по-силни", научиха от ПИК.

Припомняме ви, че това е вторият политик, който напуска този свят в рамките на само една седмица. Преди дни народният представител от Коалиция за България Димчо Михалевски също почина внезапно. Червеният политик не успя да се пребори с усложненията от коварен грип.