Делото Октопод претърпя пълно фиаско

Делото Октопод претърпя пълно фиаско
5 (100%) 2 votes

Делото Октопод претърпя пълен крах, съдът спря част от него днес

Делото Октопод, което се точи още от времето на Цветан Цветанов, претърпя пълно фиаско по-рано днес. Част от него, наречена „Голям Октопод“, беше спряна днес след като от прокуратурата не внесоха никакви обвинения срещу групата на Алексей Петров, Антон Петров-Хамстера, братята Пламен и Йордан Стоянови и Марчело Джотолов.

Делото Голям Октопод беше прекратено

Делото Голям Октопод беше прекратено

Днес изтече срокът от четири месеца, който от прокуратурата имаха, за да внесат обвиненията си.
След като това не се случи обаче съдът трябва да прекрати служебно делото Голяма Октопод. Това най-вероятно ще се случи официално утре, когато ще се проведе закрито съдебно заседание. Припомняме ви, че делото Октопод беше разделено на три отделни дела: Голям Октопод – за едрите икономически престъпления, „Нежен Октопод“ – за сводничеството и „Малък Октопод“ – за рекет. Последното дело все още е в съда и ще се гледа под ръководството на скандално известната съдийка Румяна Ченалова.

Припомняме ви, че още преди четири години Алексей Петров беше задържан по обвиненията срещу него, а кадрите от ареста му бяха разпространени в медийното пространство от тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов, припомнят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Делото Октопод претърпя пълно фиаско”

 1. GAUDI

  февр. 25. 2014

  евала прокурори,евала,,съдии,,-ЕВАЛА БЕ СЪДЕБНА МАФИЯ.ЦАЦАТА,КОЛКОТО И ДА РАЗМАХВА РАЗНИ ЛИСТЧЕТА,МАЙ НЕГО ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВАТ.НАЙ СВЕСТНИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР Е ГОСПОДИН БОРИСЛАВ ВЕЛЧЕВ.ПРЕКРАСЕН И МЪЖКАР.

 2. Цв.Цв.

  февр. 26. 2014

  Нека видим имотите, колите и банковите сметки на тези , които „работиха“ по тези дела ?
  Със сигурност няма да съответстват на заплатите им…..
  ще си останем бананова република докато съдът,прокуратурата и полицията са на хранилка при престъпниците !!!!!

Добавете коментар