Обява за бебешка количка съсипа от смях потенциални клиенти! (ФОТО)

Обява за бебешка количка съсипа от смях потенциални клиенти! (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Обява за бебешка количка пласира и таткото на бебето – цена на килограм, върви с екстри

Обява за бебешка количка превърна в действителност онази безумна реклама на сайт за онлайн пазаруване.

Несретникът Митко, който жена му не го иска, събуди справедливи коментари. Било грозно и унизително за българския мачо да го ползват за реклама. Други пък писнаха, че смехотворното видео е копи-пейст. Никой обаче не очакваше, че има доста мераклийки, които да го направят в реалния живот.

Обява в сайт онлайн търговия побърка от смях евентуалните клиенти днес, пишат от Varnautre.bg .

Бойна мама на пораснало бебе побърза да пласира количката на детето си като пробута за бонус и пухкавото си мъжле. Не че жената е искала точно това, но не съобразила като направила снимка на стоката си. Във фотографията на нейната обява за бебешка количка може да видите как изглежда и човекът, който е дал пари за нея.

Най-странния бонус към обява за бебешка количка

Най-странния бонус към обява за бебешка количка


Таткото на порасналото бебе май няма нищо против да го снимат по гащи, а по коремчето и закуската можем да съдим, че обича да набива тестено. Палавите клиентки не пропуснаха да направят оферта и за него. Е, някои го имат са сладък дундьо, други – за жребец, но законната му другарка пет пари не дава и има готов отговор на всяко запитване.

Търговката не само е готова да продаде баницата на снимката, но и мъжлето си. Перничанинът вече чака оферти и всяка, която го поиска трябва да знае, че всичко в днешно време са продава. Въпросният другар върви по пет лева на килограм.
Някои от интернет-потребителите са засегнали коремчето на „стоката”. Лютата македонка не става кепазе със стоката си и отвръща на момента: „Тоя с тумбака е завършил езикова гимназия, владее прекрасно английски език, дълги години е живял във Великобритания и в още две европейски страни, кара „Мерцедес“ и си е уредил живота“.
Защо тогава иска да се отърве от него и то – като бонус в обява за бебешка количка?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар